De Submer SmartPodXL

Submer SmartPodXL nu te zien in het datacenter van BIT!

Submer-Site-2

De SmartPodXL is in essentie een grote bak die gevuld wordt met een speciale vloeistof. Apparatuur wordt in deze bak gehangen, waar het dan gewoon aan kan staan en draaien. De warmte van (bijvoorbeeld) servers wordt dan afgegeven aan de vloeistof. De vloeistof wordt daarna weer gekoeld, en teruggesluisd naar de Pod. Met deze technologie kunt u apparatuur dichter op elkaar plaatsen, wat zowel ruimte bespaart, als duurzamer is dankzij het speciale koelsysteem.

Immersion cooling is met name geschikt voor apparatuur met applicaties die veel rekenkracht nodig hebben (denk aan AI of machine learning). Dit soort apparatuur produceert veel warmte, en kan door middel van deze nieuwe technologie op een zeer duurzame en efficiënte manier worden gekoeld.Bent u benieuwd naar het nieuwste op het gebied van koeltechnologie, kom dan een keer kijken.

Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden voor een Submer-demonstratie. Er zijn géén vaste tijdvakken voor deze demonstratie, in plaats daarvan nemen wij contact met u op om de demo in te plannen. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met uw gegevens, zoals u kunt lezen in onze privacyverklaring.

(?)