Back-up storage

Uw back-ups veilig in eigen beheer

Bent u op zoek naar een betrouwbare omgeving voor uw back-ups? In onze datacenters staat uw data binnen een veilige én duurzame omgeving. Uw data wordt over twee geografisch gescheiden datacenters weggeschreven. Bij uitval van één van deze locaties vindt er een automatische fail-over plaats naar de andere locatie. Uw data wordt encrypted opgeslagen in Nederland, binnen onze ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerde datacenters.

Back-upplatform

De data van uw organisatie is van onschatbare waarde. De gevolgen van verlies van data door een crash, brand of diefstal kan voor vervelende situaties zorgen of, in het ergste geval, het einde van uw organisatie betekenen. Het is daarom van belang om back-ups veilig op te slaan en er voor te zorgen dat uw data 24/7 beschikbaar is.

Voor het maken van back-ups is het niet nodig om data weg te schrijven naar een tape of harddisk om deze vervolgens op een externe locatie te bewaren. Met ons back-upplatform kunt u via een back-up share zelf uw
eigen online back-ups maken. In geval van calamiteiten kunt u weer eenvoudig toegang krijgen tot uw data. Uw data wordt versleuteld opgeslagen in Nederland, binnen onze ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerde datacenters.

Voordelen:

Wilt u meer weten over ons back-upplatform?

Loop geen risico en kies voor back-up van BIT. Vraag nu meer informatie aan.


Vraag een offerte aan