BIT organiseert Veilig Internet Bootcamp

Woensdag 10 mei 2017 – BIT-MeetMe in Ede

Op woensdag 10 mei organiseert BIT een Veilig Internet Bootcamp. Het programma start om 14.30 uur en sluit om 17.40 uur af met een gezellige netwerkborrel onder het genot van een hapje en drankje.

(DIT EVENT IS INMIDDELS GEWEEST. U KUNT ZICH NIET MEER INSCHRIJVEN HIERVOOR)

Hoe veilig zijn uw medewerkers op internet?

Uit onderzoek blijkt dat kennis over veiligheid op internet bij werknemers vaak ontbreekt. De cijfers liegen er niet om want meer dan de helft (52%) ziet zichzelf als zwakste schakel binnen de beveiliging van de werkcomputer en bedrijfsgevoelige data!

Niet alleen bewust en verantwoord handelen van medewerkers is van belang, ook organisaties die diensten op internet aanbieden dienen maatregelen te treffen om de privacy van gebruikers te waarborgen. Is het bekend hoe privacy beschermd moet worden met alle data die openbaar wordt gemaakt? Voor organisaties is het een nachtmerrie als vertrouwelijke en persoonlijke informatie op straat komt te liggen.

Tijd dus om uw organisatie in shape te krijgen en medewerkers bewust te maken hoe zij veilig, vrij en open kunnen internetten met waarborging van privacy!

Voor wie?

De Veilig Internet Bootcamp is interessant voor IT-Managers & -Professionals. Het belangrijkste doel is om kennis te delen over privacy & security en advies te geven welke stappen genomen moeten worden om medewerkers veiliger gebruik te laten maken van internet. Hoe bewust zijn uw collega’s? Kennen zij de gevaren en de gevolgen voor uw organisatie?

Een greep uit de onderwerpen:

Bekijk hier het uitgebreide programma.


Locatie

BIT-MeetMe
Galileïlaan 17
6716 BP Ede

Sprekers

Deskundige (gast)sprekers van Bits of Freedom, Madison Gurkha en BIT delen opzienbarende resultaten uit ons onderzoeksrapport, geven handige tips en nemen u mee in een work-out over security awareness.