Onderhoud Stroominfra BIT-2B en BIT-2A

Onderhoud Stroominfra BIT-2B en BIT-2A

19-01-2017 00:00:00 - 19-01-2017 07:00:00

In navolging van de jaarlijkse elektrotechnische controle zal op 19 januari 2017 tussen 00:00 uur en 07:00 uur de laatste verbetering aan onze elektrische installatie doorgevoerd worden. De bypass voeding van de UPS'en van BIT-2B zullen om beurten enkele momenten onderbroken worden. De UPS zal normaal in bedrijf blijven. Alleen in de onwaarschijnlijke situatie dat de UPS zelf naar bypass schakelt kan de op dat moment in onderhoud zijnde stroomfeed onderbroken worden.

In aanvulling van dit onderhoud zullen in BIT-2A nog diverse werkzaamheden verricht worden. Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren is het mogelijk dat, indien nodig, een van de twee voedingen naar uw rack tijdelijk zal worden onderbroken.  

Er zal op elk moment minimaal 1 van de 2 stroomfeeds in uw rack in bedrijf zijn. Als u waarschuwingen hebt gekregen van BIT dat uw totale stroomverbruik in de buurt van de limiet zit is het verstandig hier nog actie op te ondernemen voor dit onderhoud. We raden u nogmaals aan om goed te controleren of al uw apparatuur op beide feeds aangesloten zijn of aangesloten zijn achter een ATS in het geval van een apparaat met enkele voeding.

Het gehele onderhoud wordt begeleid door datacenter engineers van BIT en zal worden uitgevoerd door de leverancier van onze elektrische installatie.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit onderhoud, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Customer Care op +31 (0)318 648 688 of via support@bit.nl.