Nieuws - Vacature Software Ontwikkelaars (M/V)

13-06-2017 10:43:46

Wat ga je bij BIT doen?

Samen met ons R&D-team werk je aan kleine en grotere projecten voor intern gebruik en onze klantenportal. Het doel van de ontwikkelde software is om de dienstverlening naar klanten te verbeteren en om het leven van je collega’s op andere afdelingen makkelijker te maken. Hierbij werk je nauw samen met de verschillende afdelingen en je collega's in het R&D-team.

Je bent betrokken in het gehele ontwikkeltraject van nieuwe software modules: van het opstellen van een set eisen en wensen tot het maken van een functioneel ontwerp en het implementeren van de software. Je schrijft unittests om de kwaliteit van code en functionaliteit te waarborgen en na het succesvol doorlopen van onze test- en acceptatiestraat rol je de nieuwe functionaliteit uit naar ons productieplatform. Daarnaast onderhoud je bestaande code en implementeer je verbeteringen in de bestaande modules.

Wat wij van jou verwachten:

·         PHP, HTML, JavaScript (ervaring met jQuery is een pluspunt) en CSS;

·         SQL (MySQL, PostgreSQL, MSSQL);

·         Objectgeoriënteerd programmeren en het MVC-model;

·         Ervaring met het werken op Linux-systemen.

Pluspunten:

·         Kennis van LDAP;

·         Ervaring met RPC (JSONRPC, XMLRPC);

·         Ervaring met Python;

·         Ervaring met versiebeheersystemen zoals GIT, Subversion (SVN);

·         Ervaring met het ontwerpen van User Interfaces.

 

Overig:

·         Analytisch denkniveau;

·         Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Wat bieden wij jou?

Afwisselend werk vol uitdagingen en kansen om de nieuwste ontwikkelingen op te pakken. Een collegiale sfeer waarin ruimte is voor eigen inbreng. Eveneens krijg je de ruimte om je professionele kwaliteiten optimaal te gebruiken en verder te ontwikkelen. Uiteraard bieden wij je een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden zoals dagelijks een door BIT verzorgde lunch, pensioenopbouw verzorgd en betaald door BIT, onbeperkt gebruik van onze fitnessruimte en mogelijkheden tot plaatsing van een eigen server in ons datacenter.


Wie zijn wij?

BIT is een zakelijke internet service provider die gespecialiseerd is in colocatie, internetverbindingen, managed hosting en outsourcing. Wij leveren aan kwaliteitsbewuste organisaties de ruggengraat voor hun IT- en internetinfrastructuur. Onze klanten zijn bedrijven, overheden en instellingen die hun zaken goed, veilig en bij één partij geregeld willen hebben. Je vindt ons kantoor en datacenters midden op de Veluwe in Ede.

Door de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar Software Ontwikkelaars om het R&D-team te versterken. Ons R&D-team ontwerpt en implementeert software die gebruikt wordt voor de interne automatisering van BIT en de webportal voor klanten.

 

Interesse om ons team te versterken?

Stuur dan je sollicitatie en C.V. per e-mail naar: vacature@bit.nl, t.a.v. dhr. Teun Vink.


Acquisitie door uitzendbureaus, detacheringsbureaus, e.d. wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina op

Meer artikelen: