Spoedonderhoud MSSQL servers en Shared Windows hosting platform

Spoedonderhoud MSSQL servers en Shared Windows hosting platform

13-09-2017 00:00:00

Op woensdag 13 september tussen 00.00 uur en 07.00 uur zal er spoedonderhoud uitgevoerd worden.

Na de storing aan het MSSQL cluster afgelopen donderdag is het cluster in een staat terechtgekomen waarbij het onzeker is of automatische failovers juist functioneren. Met dit onderhoud zullen wij het cluster weer in de juiste staat terugbrengen waarna failovers weer correct zullen functioneren.

* De domaincontrollers voor het Windows hostingplatform zullen bijgewerkt worden met de nieuwste Windows patches.

* De storage nodes voor het Windows hostingplatform zullen bijgewerkt worden met de nieuwste Windows patches. Hierdoor zal enkele keren van master-node gewisseld worden. Websites die op het Windows hostingplatform draaien zullen mogelijk enkele seconden onbereikbaar zijn tijdens deze wisselingen.

* De webservers voor het Windows hosting platform zullen bijwerkt worden met de nieuwste Windows patches. Websites die op het Windows hostingplatform draaien zijn gedurende dit onderhoud verminderd redundant.

* De MSSQL cluster servers zullen bijgewerkt worden met de nieuwste Windows patches en MSSQL service packs. Hierdoor zal enkele keren van master-node gewisseld worden. Tijdens deze wisselingen zijn MSSQL 2008 of 2012 databases en alle MSSQL Instances mogelijk kortstondig onbereikbaar.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit onderhoud, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Customer Care op +31 (0)318 648 688 of via support@bit.nl.

Announcements