Onderhoud UPS'en BIT-1

Onderhoud UPS'en BIT-1

19-09-2018 00:00:00

Urgentie: gepland

Getroffen diensten:
- klanten met apparatuur in BIT-1

Verwachte impact:
- risico op verminderde redundantie stroomvoorziening

Klantactie vereist: nee

Referentienummer: 153642

Samenvatting:

Op dinsdag 18 en woensdag 19 september a.s. zal onze leverancier tussen 0.00 en 7.00 uur onderhoud uitvoeren aan de UPS'en in BIT-1. Tijdens het onderhoud zal er continu één stroomfeed beschikbaar zijn.

Voor dit onderhoud zullen de UPS'en om beurten in bypass gezet worden. Dit zal naar verwachting geen onderbreking in de stroomvoorziening op de feed die dan onderhouden wordt tot gevolg hebben. Als u waarschuwingen hebt gekregen van BIT dat uw totale stroomverbruik in de  buurt van de limiet zit is het verstandig hier nog actie op te ondernemen voor dit onderhoud. Indien tijdens dit onderhoud de feed van de betreffende UPS-set onderbroken wordt, wat wij niet verwachten, dan is de andere feed normaal beschikbaar. We raden u nogmaals aan om goed te controleren of al uw apparatuur op beide feeds aangesloten is.

Details:
Tijdens het onderhoud zullen de accu's voorzien worden van het BACS monitoringsysteem. Met dit systeem zal de werking van elke individuele accu continu gemonitord worden. Tevens balanceert dit systeem het voltage over alle accu's zodat dit gelijk en optimaal is.