Onderhoud shared storage

Onderhoud shared storage

22-11-2018 00:00:00 - 22-11-2018 10:00:00

Urgentie: Gepland

Getroffen diensten:
  • Shared Linux hosting
  • E-mailaccounts
  • Shared storage op het NetApp MetroCluster
Verwachte impact:
  • Korte hinder (vertraging) tijdens take-over en giveback
Klantactie vereist: Nee

Referentienummer: 158675

Samenvatting:
In een van de NetApp filers die onderdeel is van het NetApp Metrocluster, zullen we preventief een onderdeel vervangen. Om het onderdeel te vervangen zullen we meerdere takeovers en givebacks uitvoeren. De verwachting is dat deze takeovers en givebacks korte impact (vertraging) geven.

Details:
In de NetApp filer op BIT-1 zijn er aanwijzingen dat een onderdeel mogelijk problemen kan geven. Uit voorzorg zullen wij deze daarom gaan vervangen. Om het onderdeel te kunnen vervangen zullen de diensten vanaf deze filer tijdelijk verplaatst worden naar de NetApp filer op BIT-2A. Wanneer het onderdeel vervangen is zullen de diensten weer teruggeplaatst worden naar de filer op BIT-1. Tijdens deze take-overs en givebacks is er naar verwachting een korte impact (vertraging) op de diensten die worden verzorgd door deze filer.



Er zijn tegenslagen ondervonden bij dit onderhoud, waardoor het onderhoud uitloopt voorbij de eerder aangegeven eindtijd. Engineers van BIT zijn druk bezig het onderhoud zo snel mogelijk af te ronden.



Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze onderhoudsaankondiging dan kunt u contact opnemen met onze Customer Care afdeling via support@bit.nl of 0318 648 688.