Aanpassingen onderverdeler BIT-2

Aanpassingen onderverdeler BIT-2

04-03-2020 13:00:00 - 04-03-2020 19:30:00

Onderwerp: Aanpassingen onderverdeler BIT-2
Urgentie: Gepland
Getroffen diensten:
- Koelinstallatie BIT-2A (gedeeltelijk)
- Kantooromgeving BIT
Verwachte impact: Beperkte temperatuurstijging
Klantactie vereist: Nee
Referentienummer: 164232

Samenvatting:

Er zullen aanpassingen gedaan worden in de elektrische verdeelinrichting.

Details:

Tijdens dit onderhoud zal wederom één van de drie automatische sturingen van de noodstroomaggregaten vervangen worden door nieuwere stuurmodules. Het vorige onderhoud is niet naar wens verlopen vandaar dat wederom de stuurmodule vervangen zal worden.
Het betreft de noodstroomstuurmodule van de onderverdeler voor het kantoor, één van de drie koelmachines, computairs (die verantwoordelijk zijn voor het rondblazen van koude lucht in de datacenters) van BIT-2A en enkele besturingskasten welke zal worden vervangen door een nieuwer type.

Deze aanpassing is noodzakelijk omdat de huidige stuurmodules niet meer worden geproduceerd. In geval van stroomuitval van het net zal deze onderverdeler handmatig worden omgeschakeld naar noodstroom.

De twee onderverdelers die serverruimte BIT-2A van stroom voorzien worden niet aangepast in dit onderhoud en zullen automatisch overschakelen naar de noodstroomaggregaten in geval van netspanningsuitval.
De aanpassing zal worden getest waarbij de computairs van BIT-2A kortstondig zullen herstarten. Dit kan een beperkte temperatuurstijging tot gevolg hebben in BIT-2A.

Het gehele onderhoud zal begeleid worden door engineers van BIT.