SPOEDONDERHOUD core routers

SPOEDONDERHOUD core routers

13-04-2016 00:00:00 - 13-04-2016 06:00:00

Op woensdag 13 april aanstaande zullen wij tussen 0.00 en 6.00 uur spoedonderhoud uitvoeren aan onze core routers. Dit spoedonderhoud is nodig om in samenwerking met engineers van onze leverancier een probleem met redundantie van ons access netwerk te analyseren.

Onze leverancier heeft in de afgelopen weken geprobeerd op basis van logs, non-impacting tests en replicatie van onze setup in een lab-omgeving het probleem te analyseren. Helaas is dit niet gelukt, waardoor er nu een aantal tests uitgevoerd zullen moeten worden die onderbrekingen van verkeer binnen ons netwerk tot gevolg zullen hebben. Er wordt naar gestreefd de duur en impact van deze onderbrekingen tot een absoluut minimum te beperken, maar helaas is er geen andere manier om de oorzaak van dit probleem te traceren.

Onze excuses voor het ongemak dat dit kan opleveren. Mocht u vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van dit onderhoud, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Customer Care via 0318 648 688 of via support@bit.nl.


Update geplaatst op 13-04-2016, 2:32u

Dit onderhoud is afgerond. Tijdens het onderhoud zijn er drie onderbrekingen van delen van het netwerk geweest van ongeveer één minuut geweest en één onderbreking van ongeveer drie minuten.  Onze leverancier heeft tijdens dit onderhoud een groot aantal tests kunnen doen waarbij veel logs en debugging output verzameld is. Deze informatie gaat de komende dagen geanalyseerd worden, waarna vervolgstappen bepaald worden.