Onderhoud core routers

Onderhoud core routers

22-04-2016 00:00:00 - 22-04-2016 06:00:00

Op vrijdag 22 april tussen 0.00 uur en 6.00 uur zullen wij onderhoud uitvoeren aan onze core routers. Dit onderhoud is nodig om een probleem met redundantie van ons access netwerk te analyseren. Het onderhoud wordt uitgevoerd in samenwerking met engineers van BIT en onze leverancier.

Onze leverancier heeft op basis van de verzamelde logs van het onderhoud van 13 april geprobeerd het probleem te analyseren. Met de informatie die hier uit voort is gekomen heeft onze leverancier opnieuw gevraagd om een aantal extra tests uit te voeren en hier de logs van te verzamelen. Tijdens deze tests zullen enkele onderbrekingen van verkeer binnen ons netwerk noodzakelijk zijn. Er wordt naar gestreefd de duur en impact van deze onderbrekingen tot een absoluut minimum te beperken, maar helaas is er geen andere manier om de oorzaak van dit probleem te traceren.

Onze excuses voor het ongemak dat dit kan opleveren. Mocht u vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van dit onderhoud, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Customer Care via 0318 648 688 of via support@bit.nl.

 


Update geplaatst op 22-04-2016, 6:12
Dit onderhoud is succesvol uitgevoerd. Tijdens het onderhoud zijn delen van ons netwerk enkele malen gedurende maximaal een aantal minuten onbereikbaar geweest. Onze leverancier heeft een groot aantal tests uitgevoerd en logs verzameld. Op basis van de tests is het gelukt om de bron van de problemen te bepalen. Uit de verzamelde logs en debugging informatie hoopt de leverancier de exacte oorzaak van de problemen en de oplossing te kunnen bepalen.