BIT Nieuwsbrief

BIT Nieuwsbrief

02-06-2016 14:45:55

BIT - Over BIT Nieuws.jpg

Met enige regelmaat brengt BIT een nieuwsbrief uit. Wilt u deze ook ontvangen? Meldt u zich dan aan via onze website en blijf automatisch op de hoogte van het laatste nieuws. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met uw gegevens zoals wij hebben vastgelegd in onze privacyverklaring.

  NIEUWSBRIEF  
 

Klantcase Aangetekend Mailen

 
  De innovatieve dienst Aangetekend Mailen werd in 2011 gelanceerd met als missie om bij kleine en grote organisaties een aanzienlijk deel van het fysieke postproces te vervangen door digitale processen. Bij deze dienstverlening zijn continuïteit en beveiliging essentieel. Daarom koos Aangetekend Mailen voor BIT als ISO 27001-gecertificeerde hosting provider.
Lees hier de case >>
 
 

Vacature Linux Engineer

 
  Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Linux Engineer. In een team van gelijkgestemden zal je meehelpen met de ontwikkeling, het beheer en het onderhoud van de systemen van BIT en zijn klanten. Je ondersteunt daarnaast diverse afdelingen bij het vinden van technische oplossingen en adviseert klanten van BIT bij hun projecten. Hou je van techniek en ben je een beetje eigenwijs? Dan is werken bij BIT iets voor jou!
Lees hier de vacature >>
 
 

Nationale Datacenter Dag: BIT opent deuren voor publiek

 
  Op dinsdag 14 juni a.s. organiseert de Dutch Datacenter Association (DDA) voor de tweede keer de Nationale Datacenter Dag.

Voor geïnteresseerde bedrijven met een eigen IT-omgeving openen diverse datacenters door het hele land hun deuren, waaronder ook BIT. Op die manier willen wij graag laten zien hoe wij moderne technologieën inzetten om continuïteit, performance en beschikbaarheid te kunnen leveren.
Lees hier meer > >
 
 

Load balancing dienst van BIT uitgebreid

 
  Als uw applicatie de hoogst mogelijke beschikbaarheid en snelheid vereist, of als uw applicatie grote hoeveelheden verkeer moet verwerken, stelt BIT zijn F5 Big-IP load balancers beschikbaar.

BIT komt nu met een uitbreiding op deze dienst en differentiatie van de prijsmodellen.


Lees hier meer > >
 
 

Poll: Wat is uw grootste frustratie bij het gebruik van een zakelijke internetverbinding?

 
  Op ons platform ‘Ongevraagd Datacenteradvies’ geven wij u de mogelijkheid uw stem uit te brengen op actuele vraagstukken. Wij willen graag van u weten wat volgens u belangrijk is. Deelt u ook uw mening met ons?

Ga naar onze website en laat ons weten wat uw grootste frustratie is bij het gebruik van een zakelijke internetverbinding.

Stem! > >
 
 
  BIT 2016 | Afmelden | www.bit.nl | Contact