BIT Nieuwsbrief

BIT Nieuwsbrief

21-09-2016 11:52:09

Met enige regelmaat brengt BIT een nieuwsbrief uit. Wilt u deze ook ontvangen? Meldt u zich dan aan via onze website en blijf automatisch op de hoogte van het laatste nieuws. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met uw gegevens zoals wij hebben vastgelegd in onze privacyverklaring.

  NIEUWSBRIEF  
  Opnieuw in de gevarenzone door wetsvoorstel Computercriminaliteit III  
  Nederland is goed op weg op het gebied van internet en IT. We ontwikkelen ons steeds verder en hebben een mooie internationale positie bereikt. De infrastructuur is er en internationale bedrijven uit de IT-branche worden aangetrokken om zich hier te vestigen. Ondanks dat dit positief en rooskleurig klinkt, is er geen aanleiding om achterover te leunen. Deze prachtige groei kan namelijk belemmerd worden en...
Lees meer >>
 
  Driejaarlijkse ISO 27001 en NEN 7510 audit afgerond  
  Afgelopen week werd BIT onderworpen aan de driejaarlijkse hercertificatie-audit volgens ISO 27001 en NEN 7510. En met succes want BIT wordt voorgedragen voor hercertificering voor beide normen. ISO 27001 is de internationale norm voor informatiebeveiliging waarvoor BIT sinds 2011 gecertificeerd is. NEN 7510 is de nationale norm voor informatiebeveiliging in de zorg, waarvoor BIT sinds begin 2016 gecertificeerd is.
Lees meer >>
 
  TEDxEde - Transformation in the valley - 27 oktober 2016  
  TEDx is het wereldwijde bekende fenomeen waar sprekers op een rode stip in maximaal 18 minuten de ‘talk of their lives’ geven. Ook dit jaar wordt het TEDx event weer georganiseerd in Ede, en barst het wederom van de innovatieve en inspirerende sprekers! Het TEDxEde event is dit jaar op donderdag 27 oktober a.s. Wilt u aanwezig zijn bij dit bruizende event? Wij geven 20 kaarten weg!

Informatie & Inschrijven > >
 
 
  BIT 2016 | Afmelden | www.bit.nl | Contact