Nationale Datacenter Dag

Nationale Datacenter Thuiswerkdag 2020

----- Dit event heeft inmiddels plaatsgevonden. Mocht u interesse hebben om onze datacenters te bezoeken, neemt u dan contact met ons op. Wij geven u graag een rondleiding door onze datacenters (afhankelijk van de richtlijnen van het RIVM zal dit fysiek of digitaal zijn). -----

Door het grote aantal thuiswerkers vanwege het coronavirus maken we in Nederland intensief gebruik van onze digitale infrastructuur. Al die miljoenen thuiswerkplekken worden door datacenters als BIT gefaciliteerd. Na het succes van de afgelopen jaren organiseert de DDA (Dutch Data Center Association) op dinsdag 13 oktober alweer de zesde editie van de Nationale Datacenter Dag, ditmaal met ‘thuiswerken’ als thema. Datacenters door heel Nederland openen die dag hun deuren voor het grote publiek zodat iedereen kennis kan maken met dit belangrijke onderdeel van ons internetgebruik.

Wij nemen u graag mee naar het hart van onze organisatie tijdens een digitale rondleiding door onze high end datacenters. U krijgt op die manier een helder beeld over wat er komt kijken bij een professioneel datacenter en hoe wij bij BIT moderne technologieën inzetten om continuïteit, performance en beschikbaarheid te kunnen leveren. Tijdens de digitale rondleiding kunt u uiteraard ook vragen stellen aan onze engineers.


Nationale Datacenter Dag

Aanmelden digitale rondleiding

Geïnteresseerde bedrijven kunnen een digitaal kijkje komen nemen in onze fascinerende datacenters. Klik hier om u via het online formulier aan te melden. U kunt aangeven of u om 11.00, 14.00 en 16.00 uur een rondleiding wilt.

Aanmelden


Dutch Datacenter Association

Dutch Data Center Association (DDA) is de branche-organisatie van datacenters in Nederland, fundament van de digitale economie. DDA verbindt de marktleidende datacenters in Nederland met een missie: het versterken van de economische groei en het profileren van de datacenter sector naar de overheid, media en samenleving.