Geen telefoonlijn meer nodig met Pinnen over IP

Voor pinbetalingen wordt vaak nog gebruik gemaakt van een aparte telefoonlijn, maar dat is niet meer nodig. Met Pinnen over IP verlopen pintransacties via uw (bestaande) BIT-internetverbinding. Dat betekent dus ook voor uw pintransacties optimale veiligheid en betrouwbaarheid. En snelheid: een transactie is binnen 1 seconde afgerond.

De pintransacties worden veilig en betrouwbaar verwerkt via een door Currence (een samenwerkingsverband van de grote Nederlandse banken) gecertificeerde dataverbinding. U kunt zonder extra kosten meerdere pinterminals op dezelfde dataverbinding koppelen. Er zijn geen aparte telefoonkosten meer voor uw pintransacties.

Deze dienst wordt geleverd met alle typen internetverbindingen die BIT levert.  U vindt hier een compleet overzicht van die verbindingen.


Deel deze pagina op
TEDxEde Event 2016

TEDxEde Event op 27 oktober a.s.

Ook dit jaar zijn wij partner van het TEDx event, en barst het wederom van de innovatieve en inspirerende sprekers! Het TEDxEde event is dit jaar op donderdag 27 oktober a.s. Wilt u aanwezig zijn bij dit bruisende event? Wij geven 20 kaarten weg aan onze relaties!

Agenda
Geen gebeurtenissen