Netwerkevent voor sponsoren van TTV BIT

Op vrijdag 19 mei a.s. organiseert hoofdsponsor BIT, specialist in colocatie, internetverbindingen, managed hosting en outsourcing, in samenwerking met TTV BIT een netwerkevent voor sponsoren van TTV BIT. Dit netwerkevent vindt plaats in ons bezoekerscentrum ‘BIT-MeetMe’. U kunt op die manier kennismaken met de andere sponsoren van de tafeltennisvereniging en genieten van een heerlijke barbecue.

Tijdens het event geven wij u ook graag een exclusieve rondleiding in onze fascinerende datacenters. U krijgt op die manier een helder beeld over wat er komt kijken bij een professioneel datacenter en hoe wij bij BIT moderne, duurzame technologieën inzetten om continuïteit, performance en beschikbaarheid te kunnen leveren.

Gerben Last, winnaar van onder andere een gouden medaille tijdens de Paralympische Spelen van Athene in 2004 en lid van TTV BIT, zal zijn topsportervaringen met ons delen. In zijn presentatie vertelt Gerben over zijn carrière en drijfveren als topsporter maar ook de keerzijde van de medaille.

Programma:
17.30 uur – 18.00 uur Ontvangst
Ontvangst met een hapje en een drankje.

18.00 uur – 19.30 uur Barbecue
In BIT-MeetMe zal er een heerlijke barbecue voor u klaarstaan.

19.30 uur – 20.00 uur Welkomstwoord BIT & Gerben Last
Een olympische medaille heeft zijn keerzijde: Eip Janssen van Ede Stad zal oud Paralympiër Gerben Last interviewen over zijn ervaringen bij de Paralympische Spelen.

20.00 uur – 21.00 uur Een kijkje in de cloud
Tijdens de rondleiding nemen wij u mee naar het hart van onze datacenters en laten u zien hoe moderne, duurzame technologieën ingezet worden om continuïteit, performance en beschikbaarheid te kunnen leveren.

21.00 uur – 21.30 uur Afsluiting met een drankje
We sluiten dit netwerkevent af met een drankje.

Locatie:
BIT-MeetMe
Galileïlaan 17
6716 BP Ede

Meld u snel aan voor dit netwerkevent!


M V
(?)

Extra personen:

M V
(?)
Toevoegen


Deel deze pagina op
Meldingen
Onderhoud
Geen gepland onderhoud

Huidige incidenten
Geen
Mining Cryptocurrency

Colocatie Cryptominers

Verlaag uw kosten en verhoog uw inkomsten door uw miningapparatuur te plaatsen in de datacenters van BIT. Wij hanteren geen langlopende contracten, u kunt ieder moment uw rack opzeggen én u profiteert van een zeer laag stroomtarief.


Lees hier meer over colocatie voor miningapparatuur.