Uitmarkt Ede Online 2020 | BIT-MeetMe


Uitmarkt Ede Online 2020

Uitmarkt Ede Online 2020

De Uitmarkt Ede is een uniek online festival om de gehele Edese kunst- en cultuursector te promoten. Via een live stream op de website www.uitmarktede.nl kun je op vrijdag 28 augustus de Uitmarkt Ede bekijken vanuit je eigen huiskamer en genieten van diverse artiesten waarmee het programma is gevuld.

Bij Cultura, Astrant, Akoesticum en BIT-MeetMe zijn er verschillende optredens te zien van elk een half uur. In BIT-MeetMe vinden er optredens plaats van Jessica Koomen, Ryso Jochemsen, Beetripplegee, The Rayders, Mrs. Rose Ft. Tineke Roseboom en The Truth Commission.

De optredens in BIT-MeetMe bijwonen?

Liever de optredens fysiek bijwonen? Dat kan! Klanten van BIT kunnen daar, met een select gezelschap, bij aanwezig zijn. Houd er wel rekening mee dat wij maar een beperkt aantal plaatsen hiervoor beschikbaar hebben.

Meld je hieronder gratis aan voor een van de 3 blokken* en bestel ook een lekker hapje bij de Lunterse Beek, DeMaes Cateringservice, Wildbeheerder Leendert Houweling, EdEs Proeflokaal of Puro Gelato en Caffe om tijdens de optredens van te genieten. Deze kun je online bestellen en laten afleveren bij BIT-MeetMe, Galileïlaan 17 in Ede.

Blok 1 Blok 2 Blok 3
16.15 – 18.00 uur
18.15 – 20.00 uur
20.15 – 22.00 uur
Jessica Koomen BeetrippleGee Mrs. Rose ft.
Tineke Roseboom
Ryso Jochemsen The Rayders The Truth Commission

* Wil je meerdere blokken bijwonen, dan moet je je voor ieder blok apart aanmelden.

Aanmelden


(?)