NIEUWSBRIEF
Politie waarschuwt Nederlandse providers
Eind november ontvingen de leden van de branche organisatie voor de hosting- en cloudsector Dutch Cloud Community een schrijven van de politie. Het Team High Tech Crime van de landelijke recherche waarschuwt de sector in de brief voor malafide resellers. Behalve het weren van klanten die op deze lijst staan, kunnen hostingbedrijven meer doen om zich te wapenen tegen criminele klanten.

Lees hier meer > >
Maak onderscheid tussen echte datacenters en prive hallen van techreuzen
Begin december verscheen in het nieuws dat Facebook voorrang heeft gekregen bij het aansluiten van hun datacenter in Zeewolde op het stroomnet. Volgens NRC blijkt uit stukken die ze via een beroep op de WOB in handen gekregen hebben dat toenmalig minister Wiebes daar persoonlijk voor gezorgd heeft. Ondanks bezwaren van zijn ambtenaren. Facebook zou gedreigd hebben hun datacenter anders ergens anders te bouwen.

Lees hier meer > >
Wij werken gewoon thuis door
We zitten al bijna twee jaar in de pandemie. Er gloort hoop aan de horizon, maar we zullen voorlopig nog moeten doorbijten. Veel van onze klanten werken al sinds het begin voornamelijk op afstand, en maken daarbij gebruik van een videobeldienst om collega's te kunnen zien en te horen, terwijl ze thuis op zolder noest, wellicht met een huisdier op schoot, hun dagelijkse werkzaamheden verrichten.

BIT helpt daar graag aan mee.

Lees meer over onze videobeldienst > >
BIT 2021 | www.bit.nl | Contact |