NIEUWSBRIEF
Samen sterker voor een veilig, vrij en open internet
Het is tijd dat we als IT-professionals allemaal ons steentje bijdragen aan een schoon internet! Om je op weg te helpen hebben wij een e-book opgesteld met praktische handvatten rondom security, privacy en duurzaamheid. Benieuwd of jij ook al bijdraagt aan een schoon internet? Doe de test op: https://internetschoon.nu. Daar vind je ook ons Manifest en kun je het e-book downloaden.

Download >>
Medische wereld heeft onvoldoende aandacht voor privacy
Uit onderzoek van BIT onder 73 Nederlandse ziekenhuizen is gebleken dat zij privacy onvoldoende serieus nemen. Het datacenter controleerde de websites van deze organisaties op gebruik van TLS, DNSSEC, IPv6 en Google Analytics. Van de onderzochte ziekenhuizen is er maar een die voldoet aan de genoemde internetstandaarden. Wel maakt deze partij gebruik van Google Analytics, waardoor privacy niet wordt gewaarborgd.

Lees meer >>
BIT Nieuwjaarsborrel 2019
Op vrijdag 11 januari vond de BIT Nieuwjaarsborrel 2019 plaats. Met een opkomst van zo'n 250 relaties kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde avond met heerlijk eten, cocktails en goede muziek. En voor diegenen die even wilden ontspannen was er de mogelijkheid om te genieten van een stoelmassage. Ook deze keer zijn er weer foto's gemaakt. Je kunt ze vinden op: www.bit.nl/borrelfotos.

Bekijk de foto's > >
BIT 2019 | www.bit.nl | Contact