NIEUWSBRIEF
BIT winnaar FoodValley ICT Awards
Wat zijn we trots! BIT heeft maandagavond een award gewonnen tijdens de FoodValley ICT Awards in de categorie 'Service & Systems Management Company'. De awards werden maandagavond, 18 november, uitgereikt in de Basiliek in Veenendaal. In de categorie 'Service & Systems Company' werden ook twee van onze klanten genomineerd; Van Essen ICT en Tuxis.

Een fantastische prestatie van ons hele team!

Lees meer > >
Freedom Internet maakt gebruik van serverruimtes van BIT
Op maandag 11 november 2019 om 11.11.11 uur is de nieuwe provider Freedom Internet gelanceerd. Het doel van Freedom Internet is om een vrij, open en toegankelijk internet aan iedereen te bieden waarbij kernwaarden als veiligheid, privacy en kwaliteit voorop staan.

De lancering volgt op een periode van tien maanden waarin het voortbestaan van XS4ALL twijfelachtig was. Freedom Internet maakt voor hun IT-apparatuur gebruik van de serverruimtes van BIT.

Lees meer >>
Vrijdag 10 januari 2020 BIT nieuwjaarsborrel - 'Roaring Twenties'
Op vrijdag 10 januari gaan wij terug naar de 'Roaring Twenties' tijdens de BIT nieuwjaarsborrel. Graag nodigen wij jou en je partner (of introduce) uit voor onze nieuwjaarsborrel op 10 januari. Je collega's en hun partners zijn natuurlijk ook van harte welkom. En, ook deze keer zorgen wij er voor dat er doorlopend hapjes en drankjes geserveerd worden.

Meer informatie en aanmelden kan via www.bit.nl/borrel

Lees meer >>
Centralisatie van data kan leiden tot vendor lock-in en toenemende risico�s
Waarom vinden we het een goed idee om de data en gegevens van onze klanten bij een van die drie of vier reusachtige, buitenlandse IT-giganten te plaatsen? Wordt het niet eens tijd dat we ons als sector gaan afvragen of we wel de juiste weg hebben ingeslagen?

Lees de blog van collega Wido Potters over het gevaar van centralisatie.

Lees meer > >
BIT 2019 | www.bit.nl | Contact