NIEUWSBRIEF
GGZ Oost Brabant organiseert videoconsulten via private Jitsi
Als er een sector is die te maken heeft met privacygevoeligheid van videogesprekken, dan is het wel de geestelijke gezondheidszorg. GGZ Oost Brabant ging dan ook niet over een nacht ijs toen ze besloten om video te gaan toepassen voor vergaderingen en in behandeltrajecten.

Vanwege de lastig verenigbare eisen kwamen er voor beide doeleinden twee verschillende tools uit de bus rollen. Toch voldeden die in de praktijk niet helemaal. BIT had een passende oplossing met een private Jitsi, die alle eisen verenigt in een tool.

Lees hier de klantcase > >
BIT ondersteunt bij ISAE 3402, ISAE 3000 en SOC 2 certificeringen
Organisaties kunnen belangrijke bedrijfsprocessen die niet tot hun core business behoren uitbesteden aan een externe partij (service-organisatie). Om de gebruikersorganisatie de zekerheid (assurance) te geven dat er voldoende beheersmaatregelen zijn op het gebied van security, kan de service-organisatie ervoor kiezen een ISAE 3402, ISAE 3000 of SOC 2 audit uit te laten voeren.

BIT kan deze organisaties ondersteunen om te voldoen aan de hiervoor gestelde eisen voor hun certificering.

Lees hier de blog > >
Rechten en plichten van IT-ondernemer in het geval van faillissement klant
Veel IT-ondernemers worden vroeg of laat geconfronteerd met het faillissement van een klant. Wanneer een dergelijke situatie zich voordoet, is het goed om als IT-ondernemer te weten wat jouw rechten en plichten ten aanzien van het faillissement zijn.

Reny Stark van Van Veen Advocaten legt in haar gastblog uit wat een faillissement (van een klant) inhoudt en hoe je hier als IT-ondernemer op kunt anticiperen.

Lees hier de blog >>
Security Monitoring bij BIT
Klanten die een internetverbinding (in het datacenter, op hun virtuele server of op kantoor) afnemen, worden geinformeerd over beveiligingsproblemen op hun (virtuele) servers en andere apparatuur. Wij brengen klanten op de hoogte van kwetsbaarheden, misconfiguraties en internetmisbruik.

In deze blog vertelt collega Wido Potters hoe we dit bij BIT doen.

Lees hier de blog >>
BIT 2020 | www.bit.nl | Contact