Vacature Support & Sales Engineer

Wij zoeken een enthousiaste collega!

Is het informeren en ondersteunen van professionals helemaal jouw ding? Wil je graag zien en ervaren hoe het internet zich ontwikkelt? Ben je al handig met IT maar wil je er (veel) meer over leren? Dan zoeken wij jou!

Vacature support & sales engineer

Wat ga je doen?

In een team met 9 andere internetfanatiekelingen help je onze professionele IT-klanten aan de beste oplossing voor het probleem of de uitdaging waar zij tegenaan lopen. Je wordt hierbij ondersteund door onze datacenter-, netwerk- en systeemspecialisten. Je hoeft geen bakken met kennis en ervaring mee te brengen, alleen bakken met enthousiasme voor de mogelijkheden die het internet biedt, wij zorgen voor een omgeving waar je die kennis en ervaring vanzelf opdoet.

De volgende taken vallen binnen jouw pakket:

Wie zijn wij?

Wij zijn BIT. BIT is een IT bedrijf gespecialiseerd in colocatie, internetverbindingen, managed hosting en outsourcing voor zakelijke internetgebruikers. Betrouwbaarheid en privacy staan bij ons hoog in het vaandel, en we onderscheiden ons door een hoog kennisniveau, jarenlange ervaring en een pragmatische aanpak. Op kantoor gaan we informeel met elkaar om, en dagelijks hebben we een gezamenlijke lunchpauze. Er is geen echte hiërarchie, iedereen gaat gemoedelijk met elkaar om.

Wat breng jij mee?

We zijn op zoek naar iemand die graag praat, maar een snelle verkoper met gladde praatjes past niet bij ons. Onze klanten verwachten van ons een helder en eerlijk verhaal én de beste technische oplossingen. Verder verwachten we dat je:

Wat kunnen wij jou bieden?

We willen natuurlijk dat jij je werk zo goed mogelijk kunt doen in een prettige (werk)omgeving. Naast een vaste werkplek op locatie bieden we je het volgende:

Interesse om ons team te versterken?

Solliciteer dan nu! Stuur je sollicitatiebrief en cv voor 30 april naar vacature@bit.nl. Heb je nog vragen over de functie/het bedrijf, neem dan contact met ons op via 0318 648 688. Je kan je sollicitatie richten aan Wido Potters.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.