NIEUWSBRIEF
Klantcase Caresharing: Meer dan meedenken
Caresharing ontwikkelt software die iedere vorm van samenwerking in de zorg ondersteunt. Waar het familiebedrijf zich in de begindagen richtte op ketenzorg rondom patienten met een chronische aandoening, ondersteunt het platform cBoards vandaag de dag de communicatie en samenwerking tussen alle zorgprofessionals, patienten en mantelzorgers.

Samen met Caresharing hebben we een klantcase geschreven over waarom zij destijds voor BIT hebben gekozen en waarom die samenwerking na tien jaar nog steeds zo goed is.

Lees de klantcase > >
Untangle haalt de complexiteit uit netwerkbeveiliging
Een firewall inrichten zodat je netwerk goed beschermd is, kan een hele taak zijn. Zeker als de soft- of hardware net niet doet wat je er van verwacht. Untangle NG Firewall beschermt gebruikers en organisaties tegen gevaren van zowel binnen als buiten het eigen netwerk. Op die manier zijn medewerkers veiliger online en voorkom je ongeautoriseerde toegang en datalekken.

In vergelijking met andere firewalloplossingen steekt Untangle er op veel vlakken met kop en schouders bovenuit. Zeker als het gaat om features, beveiliging en support.

Ontdek Untangle > >
AVG: Nederlandse CIO's vs. Amerikaanse cloudproviders
Recent verscheen er een stuk op fd.nl waarin de voorzitter en directeur van het CIO Platform Nederland aangeven dat hun leden zich niet aan de privacywet kunnen houden omdat hun cloudleveranciers zich niet aan de AVG houden. In het CIO Platform hebben zich 130 Chief Information Officers verenigd van de grootste Nederlandse bedrijven en instellingen. De cloudleveranciers waar deze 130 organisaties zaken mee doen zijn volgens het artikel Google, Amazon en Microsoft.

De CIO's vinden dat niet zij schuldig zijn aan hun non-conformiteit aan de AVG, maar dat hun cloudleveranciers dat zijn. Maar is dat ook zo of is een belangrijk deel van die schuld in de spiegel te vinden?

Lees hier de blog >>
BIT 2021 | Afmelden | www.bit.nl | Contact | Vorige uitgaven