NIEUWSBRIEF
Software Defined Storage van Ceph voor alle mogelijke smaken storage
Wellicht is het je ontgaan, maar BIT heeft zijn storage appliances ingeruild voor iets hips. Dat hips heet Ceph en vormt nu de basis voor alle smaken storage die je bij ons kunt krijgen. We hebben begin dit jaar het era van proprietary storage afgesloten en zijn het tijdperk van Software Defined Storage (SDS) binnengetreden.

Lees meer hierover in de blog van collega Stefan Kooman

Lees meer > >
Gastblog | Privacy & ICT: 3 tips voor een goede verwerkersovereenkomst
Op onze pagina 'Wet- en regelgeving voor de hostingbranche' zal advocaat R.M. (Reny) Stark van Van Veen Advocaten regelmatig een gastblog plaatsen.

In haar eerste blog geeft ze drie tips voor een goede verwerkersovereenkomst. Als een aantal basiszaken in een verwerkersovereenkomst goed worden geregeld, kan er veel juridische narigheid worden voorkomen.

Lees meer >>
Cisco switches voor nieuwe verbindingen tussen BIT datacenters
Achter de schermen hebben we de laatste maanden gewerkt aan een aantal technische aanpassingen. Zo heb je kunnen lezen dat we onze netwerkcapaciteit en beschikbaarheid hebben verhoogd met de nieuwe Arista switches en dat er nieuwe firewalls in gebruik genomen zijn.

De laatste aanpassing is een upgrade van onze ringswitches voor 1Gbit/s verbindingen tussen datacenter BIT-1 en BIT-2A en tussen BIT-1 en BIT-2BCD.

Lees meer >>
Reminder: Aanmelden BIT nieuwjaarsborrel op 10 januari 2020
Heb jij je al opgegeven voor de BIT nieuwjaarsborrel op vrijdag 10 januari a.s.? Graag nodigen wij jou en je partner (of introducé) hiervoor uit, om samen te genieten van een gezellige 'Roaring Twenties' avond in ons conferentiecentrum BIT-MeetMe.

Meer informatie en aanmelden kan via: www.bit.nl/borrel.

Lees meer > >
BIT 2019 | www.bit.nl | Contact