NIEUWSBRIEF
Klantcase: Missing Piece
Missing Piece richt zich als specialist in ICT-outsourcing op assurantiekantoren, accountantskantoren en andere kleine en middelgrote zakelijke en financiele dienstverleners.

De internetverbinding is bepalend voor de continuiteit van dienstverlening voor Missing Piece. Daarom kiezen zij inmiddels al 10 jaar voor colocatie van BIT.

Lees de klantcase > >
BIT neemt DMARC in gebruik
Wanneer je wilt voorkomen dat jouw e-mail als spam wordt gezien is het een must dat je gebruikmaakt van authenticatiemiddelen als SPF en DKIM. Hoe e-mailontvangers omgaan met die authenticatie verschilt onderling waardoor de effectiviteit niet optimaal is.

Hiervoor biedt DMARC de oplossing. Sinds kort gebruiken we bij BIT bovenop SPF en DKIM nu ook DMARC. Collega Sander Smeenk vertelt hier in zijn blog meer over.

Lees hier de blog >>
Uw bijeenkomst of event organiseren in BIT-MeetMe
Sinds 1 juni mogen wij weer onze werkzaamheden in BIT-MeetMe oppakken en zijn we gestart met het organiseren van bijeenkomsten tot maximaal 30 personen. Uiteraard hebben wij maatregelen getroffen om u en uw gasten een hygienische omgeving te bieden.

Wilt u ook uw evenement, seminar of workshop bij ons organiseren? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Lees hier meer >>
Transparantierapport 2019
Ieder jaar brengen wij een transparantierapport uit om inzicht te geven in het aantal bevragingen van persoonsgegevens van klanten van BIT, het aantal notice-and-take-down-verzoeken BIT ontvangen en verwerkt heeft en hoeveel responsible disclosure meldingen er bij ons binnen zijn gekomen.

In dit rapport publiceren wij deze informatie over het jaar 2019. Het transparantierapport is ook als pdf-bestand beschikbaar.

Lees hier het rapport >>
BIT 2020 | www.bit.nl | Contact