NIEUWSBRIEF
Nationale Datacenterdag 2019
Na het succes van vorige edities van de Nationale Datacenter Dag openen datacenters die aangesloten zijn bij de DDA (Dutch Datacenter Association) op dinsdag 11 juni wederom hun deuren voor belangstellenden.

Dit biedt geinteresseerden de mogelijkheid om een uniek kijkje te nemen in onze datacenters.


Meld je hier aan >>
Zien wij jou volgende week ook op Cloudfest?
Cloudfest is een van de grootste beurzen voor de hosting- en cloudbranche en wordt georganiseerd van 23 tot 29 maart in Rust, Duitsland. Kom ook naar Cloudfest, laat je informeren over de mailserveroplossing van Axigen en haal een 'Have a BIT of Axigen t-shirt' (zo lang de voorraad strekt) op bij onze stand (R16).

Nog niet aangemeld? Registreer je dan nog snel voor een gratis ticket.

Gratis ticket >>
Copyrightwetgeving bedreigt open internet
Rejo Zenger en Esther Crabbendam werken beiden bij Bits of Freedom en zetten zich in voor jouw internetvrijheid. Zij hebben voor ons een gastblog geschreven om aandacht te vragen voor de omstreden copyright wetgeving (artikel 13). In deze nieuwe wet staat dat aanbieders van internetdiensten verplicht worden nieuwe inhoud vooraf te controleren op auteursrecht.

Lees de gastblog > >
Duurzaamheid in de IT: draag jouw steentje bij
Elke organisatie leunt op een onderliggende infrastructuur, of dat nu in een privaat datacenter staat of ergens anders. Zowel individuele organisaties als datacenters zijn in staat maatregelen te treffen die bijdragen aan een groenere wereld.

Hoe zit dat? Collega Wido Potters legt dit uit in zijn blog.

Lees de blog > >
BIT 2019 | www.bit.nl | Contact