NIEUWSBRIEF
Klantcase: Aangetekend Mailen
Met de software van Aangetekend Mailen is het mogelijk belangrijke documenten efficiënt, veilig en rechtsgeldig digitaal te versturen. Aangetekend Mailen is opgericht in 2011 door Philip Voogt en Wouter van den Brink. Philip Voogt: We zijn dit bedrijf gestart vanuit de overtuiging dat organisaties steeds meer behoefte gaan krijgen aan het digitaliseren van fysieke postprocessen.

De fietstas met enveloppen verdwijnt uit het straatbeeld, wij bieden daarvoor het alternatief. De juiste technische partners zijn hierbij van cruciaal belang.

Lees hier de klantcase >>
Met spoed een rack voor je apparatuur nodig?
Met spoed een rack voor je apparatuur nodig? Soms is het van belang om snel te kunnen schakelen als dit nodig is. Denk bijvoorbeeld aan calamiteiten waardoor je met spoed moet uitwijken naar een andere locatie voor je apparatuur. Dan kun je niet twee weken wachten voordat je ergens terecht kunt.

Bij BIT hebben we altijd racks beschikbaar die we binnen een paar uur kunnen opleveren zodat je snel aan de slag kunt.

Lees meer >>
BIT verhoogt netwerkcapaciteit en -beschikbaarheid met nieuwe switches
Om de capaciteit en beschikbaarheid van ons netwerk te verhogen, zijn alle switches in onze drie datacenters vervangen door Arista switches. Het nieuwe netwerk sluit aan bij de huidige tijdsgeest: het is een goede basis voor innovatie, voor BIT zelf en voor onze klanten. Met dit netwerk kunnen we nu en in de toekomst voorzien in de groeiende bandbreedtebehoefte.

De nieuwe switches bieden daarnaast de mogelijkheid om het beheer en de configuratie van netwerkapparatuur verder te automatiseren.

Lees meer > >
Nationale Datacenter Dag dinsdag 11 juni 2019
Tijdens de Nationale Datacenter Dag op dinsdag 11 juni stellen we onze zwaar beveiligde datacenters open voor het publiek, om een uniek kijkje te nemen in 'de cloud'. Tijdens de rondleiding wordt er door datacenter engineers helder in beeld gebracht wat er komt kijken bij een professioneel datacenter en hoe moderne technologieen worden ingezet om continuiteit, performance en beschikbaarheid te kunnen leveren.

Geinteresseerde bedrijven kunnen zich aanmelden voor een rondleiding om 11.00, 14.00 of 16.00 uur.

Aanmelden > >
BIT 2019 | www.bit.nl | Contact