NIEUWSBRIEF
Veilig videobellen met uw collega's en klanten
Veilig videobellen? Kies dan voor een hosted en private Jitsi. Jitsi is een veilig en privacyvriendelijk alternatief voor Zoom, Skype, Microsoft Teams of Google Meet.

Met een private Jitsi van BIT kunt u privacy- en beveiligingssettings helemaal naar uw eigen wensen inrichten. Daarnaast kunnen wij u bij deze dienst een verwerkersovereenkomst aanbieden.

Probeer nu > >
Klantcase: Sensing Clues
Voor Sensing Clues is een betrouwbare dienstverlening richting veldpartners een topprioriteit. Deze Nederlandse non-profit organisatie gebruikt technologie, waaronder het hostingplatform van BIT, om wilde dieren te beschermen tegen stropers.

Sensing Clues oprichter Jan-Kees Schakel geeft een kijkje achter de schermen bij deze door vrijwilligers gerunde stichting, die het moet hebben van gratis dienstverlening door businesspartners.

Lees de klantcase>>
Kosteloos upgraden naar 1 Gbit
Klanten die bij BIT nog gebruikmaken van 100Mbit/s uplink(s) krijgen kosteloos een upgrade naar een 1 Gbit/s uplink. De klanten die dit betreft zijn hierover geïnformeerd.

Mocht u hier echter niet van op de hoogte zijn en neemt u wel 100Mbit/s (uplinks) af? Neemt u dan contact met ons op zodat wij deze upgrade alsnog samen met u kunnen inplannen op een moment dat dit voor u uitkomt.

Neem contact op >>
BIT 2020 | www.bit.nl | Contact