NIEUWSBRIEF
SMF of MMF? En wat is dispersie op een glasvezel eigenlijk?
Single Mode Fiber (SMF) of Multi Mode Fiber (MMF)? En wat is dispersie op een glasvezel eigenlijk?

CTO Alex Bik legt in zijn blog het verschil tussen de diverse soorten glasvezelkabels uit en de verschillen tussen chromatische dispersie en mode dispersie.

Lees hier de blog > >
BIT ondertekent intentieverklaring IPv6
Medio juli heeft BIT de intentieverklaring 'De gehele overheid bereikbaar via IPv6' ondertekend in het bijzijn van het IPv6-implementatieteam van VNG Realisatie. BIT is al sinds 2001 IPv6-proof en promoot IPv6 ook al jarenlang actief bij klanten, leveranciers en collega-ISP's.

Dit doen we onder andere door voorlichting, sponsoring van diverse IPv6-gerelateerde projecten en het eisen van IPv6 ondersteuning van onze leveranciers.

Lees hier meer >>
Uitmarkt Ede 2020 | Online
De Uitmarkt Ede is een uniek online festival om de gehele Edese kunst- en cultuursector te promoten. Via een live stream op de website www.uitmarktede.nl kun je op vrijdag 28 augustus de Uitmarkt Ede bekijken vanuit je eigen huiskamer en genieten van diverse artiesten waarmee het programma is gevuld.

In BIT-MeetMe vinden er optredens plaats van Novae Popschool, Ryso Jochemsen, Tineke Roosenboom en Larissa Verhoeff, Michael Deviso, Bob Glasmacher en Robin Assen en Maarten Harry de Boer. Klanten van BIT kunnen hierbij aanwezig zijn!

Aanmelden >>
Moderne internetstandaarden voor een veilig en betrouwbaar internet
Het gebruik van moderne internetstandaarden helpt cybercriminaliteit als bijvoorbeeld spam, phishing of malware te voorkomen; het gebruik van verouderde protocollen is onveilig. Bij BIT maken we gebruik van moderne internetstandaarden als TLS, HSTS, DNSSEC, SPF, DKIM, DMARC en DANE TLSA. Hierdoor behalen we op internet.nl een score van 100% en kunnen onze klanten eveneens aan deze standaarden voldoen.

Om alle standaarden te bewerkstelligen moet zowel de uitgaande en inkomende server of client dit ondersteunen. Dit is nog niet bij alle providers het geval. BIT heeft aan beide zijden van de communicatie deze maatregelen getroffen.

Lees meer hierover >>
BIT 2020 | www.bit.nl | Contact