NIEUWSBRIEF

Nieuwe drycooler voor BIT-2A

Begin oktober is de oude drycooler van datacenter BIT-2A vervangen door een nieuwe drycooler. De nieuwe drycooler is energiezuiniger, maar heeft wel dezelfde capaciteit om te koelen. Datacenter BIT-2A kan hiermee gekoeld worden tot en met maximaal 14 graden buitenlucht. Als het buiten warmer is worden er koelmachines ingezet om de serverruimtes te koelen.

Bekijk hier de foto's > >


Vacature communicatie en marketing coordinator

Wij zijn op zoek naar een communicatie en marketing coordinator. In deze functie lever jij een belangrijke bijdrage aan de verdere groei van BIT binnen de Nederlandse markt. Een uitdagende en afwisselende baan waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en om BIT’s communicatie- en marketingstrategie richting te geven. Heb jij of ken jij iemand die een passie heeft voor het internet en zich thuis voelt tussen onze club met nerds? Dan komen we graag in contact!

Bekijk hier de vacature > >


9 november Nationale Datacenter Dag

Op dinsdag 9 november openen wij tijdens de Nationale Datacenter Dag weer de deuren van onze datacenters. Je bent die dag van harte welkom om eens een uniek kijkje achter de schermen te komen nemen.

Je kunt je aanmelden via onze website en aangeven of je om 11.00, 14.00 of 16.00 uur een rondleiding wilt.

Meld je hier aan > >BIT 2021 | www.bit.nl | Contact | Vorige uitgaven