NIEUWSBRIEF
BIT NL Cloud, 100% Nederlandse Cloud
BIT NL Cloud is een privacyvriendelijk alternatief voor clouds van hyperscalers zoals Microsoft Azure, Amazon Web Services, of Google Cloud. Ons cloudplatform is ontworpen met veiligheid en privacy als uitgangspunt, waarbij u uw eigen cloudomgeving heeft binnen onze high end infrastructuur. Infrastructuur die gehost wordt in 100% Nederlandse datacenters en voldoet aan maximale beveiliging en beschikbaarheid. De perfecte oplossing voor uw bedrijfskritische IT-omgevingen.

Lees hier meer > >
Klantcase Autodata
De automarkt is volop in ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan de opkomst van nieuwe eigendomsconstructies zoals private leasing. Hierdoor is de software volop in ontwikkeling, waar voor Autodata de focus dan ook op ligt. “Hosting is voor ons als gas, water en licht: het moet gewoon werken. Als het werkt, dan vind je dat de normaalste zaak van de wereld. Het valt pas op hoe belangrijk het is als het een keer niet werkt”, zegt Van den Heuvel.

Lees hier de klantcase > >
Studenten Hoornbeeck College op bezoek
Op vrijdag 3 september waren er 30 mbo studenten van het Hoornbeeck College bij ons op bezoek. De eerstejaars kregen een gastles over 'het internet' met aansluitend een rondleiding door onze datacenters. In verband met de anderhalve meter maatregel hebben we een deel van de rondleiding fysiek gedaan en een deel digitaal.

Wilt u ook eens een kijkje komen nemen of een rondleiding organiseren voor uw klanten? Uiteraard zorgen wij er voor dat dit aansluit op de dan geldende coronamaatregelen.

Rondleiding bij BIT > >
BIT 2021 | www.bit.nl | Contact |