BIT NL Cloud, 100% Nederlandse Cloud

BIT NL Cloud, 100% Nederlandse Cloud

Als organisatie wilt u de flexibiliteit hebben om te groeien en kunnen bouwen op solide IT-partners. Hoogwaardige technologieën, continuïteit en betrouwbaarheid zijn daarbij essentieel. Bij BIT is betrouwbaarheid het uitgangspunt van onze dienstverlening, zodat klanten zich zorgeloos met hun kernactiviteiten bezig kunnen houden. Wij helpen u bij een veilig onderkomen in de cloud.

BIT NL Cloud is een privacyvriendelijk alternatief voor clouds van hyperscalers zoals Microsoft Azure, Amazon Web Services, of Google Cloud. Ons cloudplatform is ontworpen met veiligheid en privacy als uitgangspunt, waarbij u uw eigen cloudomgeving heeft binnen onze high end infrastructuur. Infrastructuur die gehost wordt in 100% Nederlandse datacenters en voldoet aan maximale beveiliging en beschikbaarheid. De perfecte oplossing voor bedrijfskritische IT-omgevingen.


BIT Public Cloud

Met BIT Public Cloud kunt u vrijwel onbeperkt op- en afschalen binnen een cloudomgeving die aansluit op uw wensen. Op die manier betaalt u alleen voor wat u daadwerkelijk nodig heeft.

Meer info

BIT Private Cloud

Een Private Cloud bij BIT wordt specifiek op maat gemaakt, op infrastructuur die alleen gebruikt wordt door uw organisatie.

Meer info


BIT Virtual Datacenter

Met BIT Virtual Datacenter beschikt u over een bepaalde hoeveelheid dedicated resources zoals processorkracht, geheugen en opslag zonder dat u zelf hoeft te investeren in kostbare hardware.

Meer info


BIT Hybrid Cloud

Bij BIT Hybrid Cloud wordt er gebruik gemaakt van een mix tussen BIT NL Cloud en uw fysieke infrastructuur in ons datacenter, waarbij de samenwerking tussen deze platformen wordt gefaciliteerd.

Meer infoVoordelen

Hoge beschikbaarheid

Hoge beschikbaarheid

Om bedrijfsprocessen goed te laten functioneren is een hoge beschikbaarheid binnen uw IT-omgeving en de clouddienst die u gebruikt onmisbaar. Met redundantie in onze gehele infrastructuur, high availability servers, loadbalancing en storage in drie verschillende datacenters kunt u vertrouwen op een maximale uptime.Kosteloos een SLA

Bij BIT hoeft u geen dure SLA af te sluiten om verzekerd te zijn van een betrouwbare dienst. Al onze diensten hebben standaard een SLA en wordt er altijd kosteloos bijgeleverd. Wij zijn van mening dat al onze klanten een optimale dienstverlening mogen verwachten, ongeacht voor welke dienst zij kiezen. Bij BIT zijn al onze klanten platina, premium en gold.

Kosteloos een SLA


Nederlands support

24/7 Nederlandstalig support

Heeft u hulp of advies nodig? Wij zijn 24/7 telefonisch, per mail of chat bereikbaar. U krijgt altijd iemand van BIT te spreken met kennis van zaken, die graag met u meedenkt. Gewoon in het Nederlands, maar Engels spreken we natuurlijk ook.Security by Design

Veiligheid is vanaf de start van de ontwikkeling van ons cloudplatform direct meegenomen en geïntegreerd. Het is ontwikkeld met het gevaar van misbruik in gedachten. Gevolgen wanneer er toch kwetsbaarheden in de beveiliging worden ontdekt, worden zo veel mogelijk beperkt.

Security by Design


Privacy by Design

Privacy by Design

Met de ontwikkeling van ons cloudplatform hebben wij net als veiligheid ook privacy meegenomen als leidraad, en zoveel mogelijk rekening gehouden met de privacy van onze gebruikers. Wij voldoen aan Europese wetgeving (AVG Proof) en zijn als Nederlandse organisatie niet verplicht mee te werken aan Amerikaanse of Chinese wetgeving waarbij allerlei partijen data kunnen opeisen.ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

BIT NL Cloud is volledig gecertificeerd; zowel de diensten als de datacenters. Uw data staat veilig opgeslagen in onze 100% Nederlandse datacenters, die voldoen aan de eisen van de ISO 27001 en NEN 7510 certificering.

Cloud certificeringen


Wilt u meer weten over BIT NL Cloud?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie, een rondleiding door onze datacenters of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen