BIT NL Cloud, 100% Nederlandse Cloud

BIT NL Cloud, 100% Nederlandse Cloud

Als organisatie wilt u kunnen groeien en tegelijkertijd kunnen vertrouwen op solide IT-partners. Hoogwaardige technologieën, maar ook continuïteit en betrouwbaarheid zijn daarbij een vereiste. Bij BIT is betrouwbaarheid de basis van onze dienstverlening, zodat onze klanten zich zorgeloos kunnen richten op hun kernactiviteiten. Wij helpen u bij een veilig onderkomen in de cloud.

BIT NL Cloud is een privacyvriendelijk alternatief voor hyperscaler clouds zoals Microsoft Azure, Amazon Web Services en Google Cloud. Ons cloudplatform is gebouwd met veiligheid en privacy als uitgangspunten. Zo kunnen we voor u een eigen cloudomgeving opzetten binnen onze high-end infrastructuur. Infrastructuur die gehost wordt in 100% Nederlandse datacenters en voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van beveiliging en beschikbaarheid. De perfecte oplossing voor bedrijfskritische IT-omgevingen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

BIT Public Cloud

Met BIT Public Cloud kunt u vrijwel onbeperkt op- of afschalen binnen een cloudomgeving die aansluit op uw wensen. Zo betaalt u alleen voor wat u nodig heeft.

Meer info

BIT Private Cloud

Een Private Cloud bij BIT is afgestemd op uw behoeften en draait op infrastructuur die exclusief is voor uw organisatie.

Meer info


BIT Virtual Datacenter

Met een Virtual Datacenter van BIT heeft u toegang tot een bepaalde hoeveelheid dedicated resources zoals processorkracht, geheugen en opslag zonder te hoeven investeren in dure hardware.

Meer info


BIT Hybrid Cloud

Bij een BIT Hybrid Cloud combineren we uw fysieke infrastructuur met de BIT NL Cloud, zodat deze twee platformen kunnen samenwerken.

Meer infoVoordelen

Hoge beschikbaarheid

Hoge beschikbaarheid

Om uw bedrijfsprocessen goed te laten functioneren, is een hoge beschikbaarheid van uw IT-omgeving en de clouddienst die u gebruikt onmisbaar. U kunt vertrouwen op maximale uptime dankzij redundantie in onze infrastructuur, high-availability servers, loadbalancing en storage in drie verschillende datacenters.Kosteloos een SLA

Bij BIT hoeft u geen dure SLA af te sluiten om verzekerd te zijn van een betrouwbare dienstverlening. Al onze diensten worden standaard geleverd met een SLA, zonder dat hier extra kosten aan zijn verbonden. Wij geloven dat al onze klanten het beste verdienen, ongeacht de dienst die ze afnemen. Bij BIT zijn alle klanten platina, premium en gold.

Kosteloos een SLA


Nederlands support

24/7 Nederlandstalig support

Heeft u hulp of advies nodig? We zijn 24/7 bereikbaar via telefoon, e-mail of chat. U spreekt altijd met een deskundige BIT-medewerker die graag met u meedenkt. Standaard in het Nederlands, maar Engels spreken we natuurlijk ook.Security by Design

Beveiliging is vanaf het begin van de ontwikkeling van ons cloudplatform meegenomen en geïntegreerd. Het platform is ontworpen met de mogelijkheid van misbruik in gedachten. Als er toch kwetsbaarheden worden ontdekt, worden de gevolgen tot een minimum beperkt.

Security by Design


Privacy by Design

Privacy by Design

We hebben privacy, net als beveiliging, als leidend principe meegenomen bij de ontwikkeling van ons cloudplatform. We hebben zo veel mogelijk zorg besteed aan de bescherming en privacy van onze gebruikers. We voldoen aan Europese wetgeving, en als Nederlandse organisatie zijn we niet verplicht mee te werken aan Amerikaanse of Chinese wetgeving, waarbij allerlei partijen data kunnen opvragen.ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

Zowel de diensten als de datacenters van de BIT NL Cloud zijn volledig gecertificeerd. Uw data worden veilig opgeslagen in onze 100% Nederlandse datacenters, die voldoen aan de ISO 27001 en NEN 7510 certificeringseisen.

Cloud certificeringen


Wilt u meer weten over BIT NL Cloud?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie, een rondleiding door onze datacenters of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen