NIEUWSBRIEF
The Hague Centre for Strategic Studies migreert dataplatform naar BIT NL Cloud

“Het is van cruciaal belang dat deze data op een veilige plek staan, het liefst binnen onze eigen landsgrenzen. We hebben voor BIT gekozen vanwege hun laagdrempelige manier van samenwerken, hun actieve meedenken en het prijs-prestatie aanbod”, zegt Michel Rademaker, plaatsvervangend Directeur HCSS.

Lees hier verder...
  Blindelings vertrouwen databeveiliging  

Vier op de tien (39%) IT-beslissers vertrouwen blindelings op de cloudprovider als het gaat om databeveiliging. Deze IT-beslissers hebben geen weet van de aanpak van de provider op het vlak van databeveiliging. Dit blijkt uit onderzoek van datacenter BIT. Voor het onderzoek werden meer dan 1.000 IT-beslissers ondervraagd over beheer, opslag en beveiliging van data.

Lees hier verder...
De groeiende macht van techreuzen

Zes op de tien (62%) IT-beslissers is bang voor de groeiende macht van techreuzen en vier op de tien (42%) heeft geen vertrouwen in techreuzen.

Daarnaast denkt 65 procent dat techreuzen wegkomen met fouten als storingen omdat ze zo machtig zijn.

Lees hier verder...
  #Cloud4Ukraine  

De Dutch Cloud Community biedt technische hulp aan Oekrainse hosting- en cloudbedrijven om hen te helpen tijdens de aanval op hun land.

Ook BIT ondersteunt een bevriend bedrijf in Oekraïne met resources.

Meer informatie
  Untangle je (inter)netwerk  

In deze tijden is netwerkveiligheid absoluut van belang. Untangle beschermt gebruikers en organisaties tegen gevaren van zowel binnen als buiten het eigen netwerk. Zo zijn medewerkers veiliger online en voorkom je illegale toegang en datalekken. Untangle biedt een geïntegreerde beveiliging van netwerken, zowel op locatie als in de cloud. In de Benelux is BIT met trots de officiële distributeur van Untangle.

Meer weten?
| BIT 2022 | www.bit.nl | Contact |