NIEUWSBRIEF
Verbindingen in alle smaken
Glasvezel speelt een steeds grotere rol binnen datacenters, maar ook naar buiten toe. Denk aan Fiber to the Office (FttO), Fiber to the Home (FttH) etc. De vraag naar bandbreedte groeit. Wij denken graag met je mee wanneer je verbindingen nodig hebt.

Cross connects via een andere route, naar een andere partij, of naar andere racks? Zo geregeld.

Lees meer >>
Wet- en regelgeving voor de hostingbranche
Als hoster heb je steeds vaker te maken met juridische vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan de Wiv, de Auteurswet of de Wet Computercriminaliteit III. Met welke wetten heb je in de praktijk te maken en wat houden deze wetten precies in?

Om een goed inzicht te geven in al deze wetten en regels specifiek voor de hostingbranche, hebben wij een pagina opgezet waar je deze informatie gebundeld terug kunt vinden.

Lees meer >>
Colocatie | Flexibiliteit in stroom
Het merendeel van onze klanten komt prima uit met standaard powerbars. Toch zijn er situaties waarvoor maatwerk vereist is.

Er zijn in onze datacenters diverse opties mogelijk ten aanzien van stroomconfiguraties. Of het nu gaat om custom made powerbars, krachtstroom of tot 96A stroom in een rack.

Lees meer > >
BIT genomineerd voor Computable Awards
Computable, het grootste ICT-platform van Nederland, heeft BIT genomineerd voor IaaS-/PaaS-leverancier van het Jaar. BIT heeft de nominatie te danken aan de samenwerking met Elinex Partner Solutions voor het BACS-monitoringsysteem.

Een vakjury bepaalt voor 50 procent de winnaar. De overige 50 procent wordt bepaald door een publieksstemming. Stem je ook op ons?

Lees meer > >
BIT 2019 | Afmelden | www.bit.nl | Contact