BIT genomineerd voor IaaS-/PaaS-leverancier van het Jaar

BIT genomineerd voor IaaS-/PaaS-leverancier van het Jaar

10-08-2019 11:11:25

computable-awards-nominatie.jpg

Computable, het grootste ICT-platform van Nederland, heeft BIT genomineerd voor IaaS-/PaaS-leverancier van het Jaar. BIT heeft de nominatie te danken aan de samenwerking met Elinex Partner Solutions voor het BACS-monitoringsysteem.

Van UPS naar BACS

Elinex levert al ruim vijftien jaar onze noodstroomvoorziening. De samenwerking begon met de levering van één Uninterruptible Power Supply (UPS). Sindsdien heeft het partnership zich verder ontwikkeld en hebben we achttien UPS’s van 200kW en groter. Zo is BIT verzekerd van stroomvoorziening, ook in een eventuele crisissituatie.

BIT en Elinex tilden recent de noodstroomvoorziening naar een hoger plan met de introductie en implementatie van het Battery Analysis & Care System (BACS) in alle datacenters. Dit stelt ons in staat om onze accu’s real-time te monitoren. Een grote stap vooruit ten opzichte van de periodieke controles die wij voorheen uitvoerden. Bovendien verlengt de continue monitoring de levensduur van de accu’s’, omdat gebreken tijdig herkend en verholpen worden. Zo worden de overige accu’s niet extra zwaar belast als één van de accu’s gebreken vertoont. De real-time monitoring verhoogt de betrouwbaarheid van onze dienstverlening. Zo kunnen eindgebruikers altijd ongestoord hun bedrijfsvoering vervolgen, wat er ook gebeurt.

Stem jij ook?

Een vakjury bepaalt voor 50 procent de winnaar. De overige 50 procent wordt bepaald door een publieksstemming. Vanaf 4 juli kun je jouw stem uitbrengen voor de Computable Awards 2019.

Meer informatie over onze nominatie vind je hier.

Stem hier!