NIEUWSBRIEF
Max & BIT - Veilig videobellen binnen WordPress met Jitsi
Videobellen is in 2020 een normaal onderdeel van ons werkleven geworden. Zonder blikken of blozen duik je de volgende Zoom call of Skype meeting in, maar waar gaan al die videobeelden eigenlijk naar toe? En wie heeft jouw data in handen? Dit blijkt soms nog wel eens mis te gaan.

Dit soort praktijken zijn niet goed voor de privacy van burgers, maar voor een politieke partij als de PvdA zijn ze uit den boze. De leden van de PvdA moeten ten allen tijde veilig kunnen communiceren, daarom waren zij op zoek naar een veilig, privacyvriendelijk en open source alternatief. In Jitsi hebben zij een passende oplossing gevonden.

Lees hier meer > >
Vacature Netwerk Engineer
Ken of ben jij een Netwerk Engineer en op zoek naar een uitdagende baan waar je o.a. verantwoordelijk bent voor het vernieuwen en verbeteren van ons netwerk? En onze klanten adviseert en technisch ondersteunt? Dan komen we graag met jou in gesprek!

Omdat het netwerk van BIT blijft groeien willen wij ons team versterken met een ervaren Netwerk Engineer. Wij bieden een inspirerende locatie om te werken binnen een functie die veel uitdagingen biedt en waar je de kans hebt om de nieuwste ontwikkelingen op te pakken. Check de vacature voor meer informatie.

Bekijk hier de vacature > >
Klantcase Dyzle
Patientveiligheid en voedselveiligheid, dat is waar het om draait bij Dyzle. Dit bedrijf is specialist in temperatuurbewaking en doet dat met name voor de farmaceutische markt, horeca, tankstations en supermarkten. Met een door hen zelf ontwikkeld platform monitoren ze 24x7 temperatuur-, luchtvochtigheid- en deursensoren bij klanten. Dyzle monitort niet alleen of de temperatuur en luchtvochtigheid binnen de bandbreedtes blijven, maar waarschuwt ook als ergens een deur te lang open staat of als een netwerkverbinding eruit ligt waardoor de sensoren hun metingen niet kunnen doorgegeven.

Onze klanten vertrouwen erop dat ons platform gewoon altijd werkt. Wij ontwikkelen en beheren de software zelf, maar we besteden de infrastructuur uit, zegt Jan-Allard Slurink.

Lees hier de klantcase >>
BIT 2021 | Afmelden | www.bit.nl | Contact | Vorige uitgaven