Datacenter netwerk

Netwerk

Een internetverbinding is geen standaardproduct. De kwaliteit van uw internettoegang is sterk afhankelijk van de manier waarop uw ISP de aansluiting op de wereld buiten het eigen netwerk geregeld heeft. BIT besteedt daar maximale zorg aan en kiest puur op basis van kwaliteit, zonder commerciële of bedrijfspolitieke beperkingen. We stellen de hoogste eisen aan ons netwerk en baseren onze infrastructuur op de beste beschikbare technologie. Doelbewuste redundantie beschermt ons netwerk tegen eventualiteiten. Ons gehele netwerk en al onze diensten zijn ISO/IEC 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. We doen wat we beloven en laten onze maatregelen voor de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van onze diensten controleren door onafhankelijke auditors.

Connectiviteit BIT

Switches, routers en firewalls

Naast internetverbindingen, binnen en buiten onze datacenters, kunt u ook bij BIT terecht voor het beheer van uw switches, routers en firewalls in onze datacenters. Wij leveren, configureren en beheren als u dat wenst uw netwerkapparatuur, zodat de gegevens van u en uw klanten optimaal beschermd zijn. In combinatie met ons netwerk beschikken uw servers over de beste verbindingen naar het internet. Terwijl wij ons ontfermen over de ontsluiting en beveiliging, kunt u zich zonder zorgen met uw bedrijfsvoering bezig houden.

Loadbalancers

Voor internetdiensten waar de hoogste beschikbaarheid wordt gevraagd, levert BIT loadbalancing. Onze redundante set loadbalancers verdeelt de gebruikers van uw applicatie over meerdere servers. En als een server onverhoopt een keer niet beschikbaar is, zorgen onze loadbalancers er automatisch voor dat er geen gebruikers meer op deze server uitkomen.

Als u contact met ons opneemt omdat u een vraag heeft over uw netwerkdienst of het net even anders geregeld wilt hebben, dan krijgt u iemand aan de lijn die u echt kan helpen. Onze netwerkengineers worden niet afgeschermd door helpdeskmedewerkers of verkopers maar zijn direct beschikbaar voor het contact met onze klanten.

Wilt u meer weten over ons netwerk?

Of wilt u een vrijblijvende rondleiding door onze datacenters? Neem dan contact met ons op via sales@bit.nl of 0318 648 688.