ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerde datacenters

Beveiliging

Bij BIT nemen we de veiligheid van uw bedrijfsgegevens erg serieus en hebben we verschillende maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw gegevens altijd veilig zijn. Zo hebben we camera's zowel buiten als binnen en een inbraakbeveiligingssysteem om ongeautoriseerde toegang te voorkomen. Daarnaast hebben we 24/7 surveillancediensten en een redundante verbinding naar de meldkamer om snel te kunnen handelen bij eventuele problemen.

Om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot de datacenters, maken we gebruik van dubbele authenticatie met RFID-toegangspassen en irisscanners. We zijn VEB-gecertificeerd met beveiligingsklasse 4 en onze datacenterdiensten, evenals onze netwerk-, e-mail-, hosting- en beheerdiensten, zijn gecertificeerd volgens ISO/IEC 27001 en NEN 7510.

U kunt er dus op vertrouwen dat uw gegevens bij ons in veilige handen zijn en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat dat zo blijft.

De beveiliging op een rijtje

Video's over onze beveiliging

Bekijk hieronder video's over de beveiliging bij BIT.

 

Het kan voorkomen dat sommige browsers 360° video’s niet ondersteunen. U kunt de video's dan op YouTube bekijken.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar onze datacenters of wilt u meer weten over onze beveiliging? Neem dan gerust contact met ons op via contact met ons op via sales@bit.nl of bel naar 0318 648 688.