BIT Friday

BIT Friday

25-11-2022 00:00:01

2022.11.25 BIT-Friday-Post.png

BIT Friday

Het is Black Friday, 'traditioneel' gezien een dag om te kopen, kopen, kopen (liefst met een leuke korting), en daarom kondigen wij BIT Friday aan!

BIT is 's werelds toonaangevende provider van private clouddiensten en colocatie-oplossingen. Onze focus ligt op het bieden van de best mogelijke service voor cloud computing, inclusief volledig geautomatiseerd infrastructuurbeheer, storage en netwerken. Onze diensten zijn ontworpen om u toegang te geven tot de geavanceerdste technologieën tegen een fractie van de kosten.

Fout.

Als datacenter en ISP kunnen we niet echt (of beter gezegd, echt niet) stunten met aanbiedingen als 'tweede datacenter gratis' – wat we wel kunnen is uitleggen waar we goed in zijn.

Bij BIT stunten we niet met prijzen, maar met kennis. Alles wat we doen draait om de centrale behoeften van onze zakelijke klanten. Geen van onze klanten is hetzelfde, dus maken we iedere oplossing op maat.

Onze fysieke infrastructuur is uiteraard erg belangrijk (denk het datacenter en het netwerk), maar goede hardware alleen is niet genoeg. Informatietechnologie is mensenwerk, want hoe goed je apparatuur ook is, zonder kennis van zaken kom je er niet. En bij BIT weten we, die kennis hebben we zeker in huis.

Wilt u meer weten over wat BIT voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Plan dan een vrijblijvende kennissessie in via de volgende link.

Vrijblijvende kennissessie inplannen

Of volg ons op social media via de onderstaande buttons.