GPU hosting

NVIDIA Tesla V100 16GB GPU Hosting

In verschillende sectoren groeit de vraag naar grote rekenkracht exponentieel. Deze behoefte wordt vooral gedreven door ontwikkelingen op het gebied van AI en machine learning.

GPU hosting biedt een oplossing voor organisaties en bedrijven die behoefte hebben aan extra rekenkracht, zonder zelf te willen investeren in kostbare hardware. Door gebruik te maken van GPU's van BIT, kunnen bedrijven profiteren van de voordelen van krachtige GPU's zonder zich zorgen te hoeven maken over updates, beveiliging en onderhoud van deze apparatuur.

Deze dienst is voordelig voor iedereen die extra rekenkracht nodig heeft, en zijn data veilig op Nederlandse bodem wil hebben.

GPU hosting bij BIT

Binnen de BIT NL Cloud bieden we dedicated GPU hosting aan met NVIDIA Tesla V100 16GB GPUs. Deze dienst is niet alleen krachtig, maar net als de rest van de dienstverlening van BIT, privacyvriendelijk en ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Onze GPU hosting is flexibel en schaalbaar, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw rekenkracht aan te passen aan de specifieke behoeften van uw projecten.

Vraag direct een offerte aan

Voor wie?

AI en Machine Learning

AI- en machine learning ontwikkelaars

GPU hosting biedt AI- en machine learning ontwikkelaars de mogelijkheid om snel complexe berekeningen uit te voeren zonder te investeren in eigen hardware. Met toegang tot krachtige GPU's kunnen ontwikkelaars hun modellen sneller trainen en optimaliseren.


Datawetenschappers en academici

Onze GPU's bieden datawetenschappers en academici de rekenkracht die ze nodig hebben om grote datasets te analyseren en geavanceerde analyses uit te voeren. Onze NVIDIA Tesla V100 GPU's versnellen de verwerking van data aanzienlijk.

Data Science

Academisch onderzoek

Creatieve professionals

Voor creatieve professionals zoals grafisch ontwerpers, videobewerkers en 3D-artiesten biedt GPU hosting de mogelijkheid om zware grafische taken uit te voeren zonder zelf te hoeven investeren in eigen hardware. Met onze GPU's kunnen creatieve professionals eenvoudig werken aan grote projecten, zoals het renderen van high-definition video's of het maken van gedetailleerde 3D-modellen.

Voordelen

Meer weten over onze GPU hosting?

Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze GPU hostingdienst. Ons team is beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u te kijken hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. We zijn bereikbaar via mail op sales@bit.nl of telefonisch op 0318 648 688.