BIT Hybrid Cloud: een mix tussen BIT NL Cloud en uw fysieke infrastructuur in ons datacenter

BIT Hybrid Cloud: een mix tussen BIT NL Cloud en uw fysieke infrastructuur in ons datacenter

Bij BIT Hybrid Cloud wordt er gebruik gemaakt van een mix tussen BIT NL Cloud en uw fysieke infrastructuur in ons datacenter, waarbij de samenwerking tussen deze platformen wordt gefaciliteerd. Het grote voordeel van BIT Hybrid Cloud is de mogelijkheid om data en applicaties tussen de verschillende clouds te verschuiven. Op die manier kunt u workloads en resources plaatsen op plekken waarvan u denkt dat ze het beste uitkomen, en flexibel op- en afschalen wanneer dit nodig is.

Ga aan de slag


Eenvoudige migratie

U hoeft niet ineens alles in één keer te migreren van uw eigen oplossing naar de cloud, maar kiest zelf wanneer en welke applicaties u in de cloud wilt zetten. Zo kunt u geleidelijk migreren en werklasten gefaseerd implementeren.

Eenvoudige migratie


Maximale controle

Maximale controle

Met een hybride cloudomgeving heeft u de volledige controle over welke servers u in de cloud host en welke u on-premise wilt hosten. Er zijn bijvoorbeeld bedrijfsprocessen die eenvoudig zijn te migreren naar de cloud of onderdelen die gebaat zijn bij een geleidelijker migratieproces. Met een hybride cloudoplossing kunt u overstappen in het tempo dat u het beste past.

 

100% Nederlandse Hybride Cloud

BIT Hybrid Cloud is een privacyvriendelijk alternatief voor publieke clouds als Microsoft Azure, Amazon Web Services, of Google Cloud. Ons cloudplatform is ontworpen met veiligheid en privacy als uitgangspunt, waarbij u uw eigen cloudomgeving heeft binnen onze high end infrastructuur. Infrastructuur die gehost wordt in 100% Nederlandse datacenters.

100% Nederlandse cloud

 

Ontzorgen

Ontzorgen

Naast hostingpartner kan BIT ook uw technische migratiepartner zijn. Wij kunnen u advies geven bij uw migratie naar de cloud of een groot deel van het migratieproces voor u uit handen nemen. Zo kunt u zich volledig focussen op de dingen waar uw organisatie om draait. U heeft zelf de regie over de mate waarin wij u ontzorgen.

 

ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

BIT NL Cloud is volledig gecertificeerd; zowel de diensten als de datacenters. Uw data staat veilig opgeslagen in onze 100% Nederlandse datacenters, die voldoen aan de eisen van de ISO 27001 en NEN 7510 certificering.

Cloud certificeringen


Meer weten?

Wilt u meer weten over BIT Hybride Cloud? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen