Ervaringen van onze klanten

Internet biedt bedrijven steeds weer nieuwe mogelijkheden. Maar een nieuwe toepassing brengt vaak ook nieuwe risico’s met zich mee. BIT is erin gespecialiseerd organisaties maximaal gebruik te laten maken van de modernste technologie en tegelijk de bijbehorende risico’s te beperken en te beheersen.

We beseffen dat voor onze klanten hun IT-infrastructuur van levensbelang is en daarom leggen we de lat hoog. Want wie zonder zorgen zijn werk wil doen, moet op zijn partners kunnen bouwen. Voor veel van onze klanten zijn we dan ook geen leverancier, maar een verlengstuk van hun eigen organisatie. 

We hebben een aantal van hen gevraagd iets te vertellen over hun werk en over de rol die BIT daarin speelt. Dat leverde verhalen op over zeer verschillende bedrijven in uiteenlopende branches. Maar steeds gaat het over de klik: samen denken over de beste inzet van internettechnologie. Wie vooraf alle mogelijkheden en risico’s in kaart brengt, komt immers later niet voor verrassingen te staan.
 

Deel deze pagina op
TEDxEde Event 2016

TEDxEde Event op 27 oktober a.s.

Ook dit jaar zijn wij partner van het TEDx event, en barst het wederom van de innovatieve en inspirerende sprekers! Het TEDxEde event is dit jaar op donderdag 27 oktober a.s. Wilt u aanwezig zijn bij dit bruisende event? Wij geven 20 kaarten weg aan onze relaties!

Agenda
Geen gebeurtenissen