Datacenter-, netwerk- en hostingdiensten

Diensten

BIT ondersteunt zakelijke gebruikers met datacenter-, netwerk- en hostingdiensten. Onze oplossingen en diensten moeten aansluiten bij de praktijk van onze klanten. Eisen, wensen en situaties verschillen, dus we gaan altijd eerst in gesprek voordat we met een oplossing komen. Als een oplossing gewenst is die BIT niet zelf kan leveren, kijken we of we samen met een partner een passende invulling kunnen vinden. Onze klanten behouden zelf de regie, of ze nu kiezen voor volledige ontzorging door BIT of voor specifieke diensten.

Meer over colocatie


Vraag een offerte aan
Producten en diensten BIT

Het beste uit de markt

Uitgangspunt bij BIT is dat we de modernste bewezen technologie gebruiken. Technologie dus die maximale voordelen biedt, maar waarvan we wel zeker zijn dat hij werkt zoals bedoeld. We volgen nauwgezet de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van internet en aanverwante terreinen, zonder ons te laten verleiden door hypes en kortstondige modeverschijnselen. We selecteren hardware en software van kwalitatief toonaangevende leveranciers, en kijken daarbij niet alleen naar technische aspecten maar ook naar de betrouwbaarheid van hun dienstverlening. Ons uitgangspunt is dat we onze klanten het beste uit de markt willen kunnen bieden. We zijn daarom op geen enkele wijze gebonden aan specifieke leveranciers.

Wilt u meer weten?

Of wilt u een vrijblijvende rondleiding door onze datacenters? Neem dan contact met ons op via sales@bit.nl of 0318 648 688.