Responsible Disclosure

Responsible Disclosure


RESPONSIBLE DISCLOSURE BIT B.V. - VERSIE 2018-12-31

Bij BIT vinden wij de veiligheid van onze systemen erg belangrijk. Ondanks de uiterste zorg die wij besteden aan de beveiliging hiervan kan het voorkomen dat er toch een zwakke plek is. Als u een zwakke plek in één van onze systemen aantreft horen wij dit uiteraard graag zodat we zo spoedig mogelijk maatregelen kunnen treffen. Wij willen graag met u samenwerken om zowel onze klanten als onze systemen beter te beschermen. U kunt deze Responsible Disclosure ook verkrijgen als pdf.

De infrastructuur van BIT wordt ook door systemen van derden gebruikt en in veel gevallen ook door die derden beheerd. Zwakke plekken in systemen die door derden beheerd worden, vallen niet onder dit responsible disclosure beleid. Systemen waarvoor dit beleid in ieder geval niet geldt hebben een hostname die vm.bit.nl, colo.bit.nl of customer.bit.nl bevat. U kunt desalniettemin meldingen plaatsen voor systemen met dergelijke hostnames. U gaat er daarbij vooraf mee akkoord dat uw melding ongecensureerd wordt doorgezet naar de beheerder van het betreffende systeem. In dergelijke gevallen vervallen de beloftes van BIT zoals hieronder beschreven.

Wij vragen u:

Wat wij beloven:


Wij streven er naar om alle problemen zo snel mogelijk op te lossen en worden graag betrokken bij een eventuele publicatie over het probleem nadat deze is opgelost.

De bovenstaande tekst is gebaseerd op het werk van Floor Terra zoals het gepubliceerd is op https://www.responsibledisclosure.nl.

De aangepaste tekst is gepubliceerd onder de Creative Commons Naamsvermelding 3.0 licentie.