Werken bij BIT & Vacatures

Werken bij BIT

Zoek je een (nieuwe) baan waarin je jouw passie voor internet en technologie kwijt kan? Dan ben je bij BIT aan het juiste adres. Bij ons gaat het er niet om klanten zo snel mogelijk te helpen. We gaan altijd op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten, ook als dat betekent dat daar iets meer denkwerk voor nodig is, of als we eerst met collega's moeten overleggen. Natuurlijk letten we ook op de kosten, maar voor onze zakelijke klanten staat de kwaliteit van onze service en oplossing altijd voorop. Staat jouw droombaan er niet tussen? Je kan ons altijd een open sollicitatie sturen.

Stuur ons een open sollicitatie

BIT is een datacenter in Ede. We zijn gespecialiseerd in colocatie, clouddiensten en managed hosting. Onze klanten zijn bedrijven, overheden en organisaties die hun zaken goed, veilig en door één partij geregeld willen hebben. Bij ons kan dat zonder een anoniem nummer te worden in een groot systeem. In tegenstelling tot grotere providers en hyperscalers besteden we veel tijd en aandacht aan onze klanten. We hechten waarde aan open en persoonlijke communicatie en streven er altijd naar om net dat beetje verder te gaan. Ook houden we onze interne kennis en producten voortdurend up-to-date, niet alleen omdat dat in deze branche nodig is, maar ook omdat we dat willen.

De BIT-cultuur

Bij BIT zijn we geen trendvolgers, maar lopen we vaak voorop met de technologie die we gebruiken. En als het mogelijk en noodzakelijk is, maken we die technologie zelf. Deze insteek heeft al geleid in een aantal succesvolle producten. Ook de medewerkers van BIT zijn verre van doorsnee. Met z'n (ongeveer) vijfendertigen delen we allemaal een passie voor het internet. En dat merk je aan de open, innovatieve en collegiale werkomgeving die leidt tot doelgerichte oplossingen en tevreden klanten.

Open vacatures

Software engineer

Monteur Elektrotechniek

Monteur Koeltechniek

Datacenter Engineer

Oude vacatures

Denk je dat je de skills en kennis hebt om bij ons te komen werken, maar is het je niet helemaal duidelijk wat voor mensen we zoeken? Hieronder kan je onze oude vacatures vinden, zodat je kan zien of je binnen ons profiel past. Stuur ons vooral een open sollicitatie als je interesse hebt!

Linux Engineer

Windows Engineer

Netwerk Engineer

Support Engineer

Facilitair Medewerker

Datacenter Engineer

Allround Horeca/Eventmedewerker

Wil je meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op: +31 (0)318 648 688 of via info@bit.nl.