BIT Private Cloud: uw eigen dedicated omgeving in ons datacenter

BIT Private Cloud: uw eigen dedicated omgeving in ons datacenter

Steeds vaker wordt er door organisaties gekozen voor een cloudoplossing bij BIT. Een Private Cloud bij BIT wordt specifiek op maat gemaakt, op infrastructuur die alleen gebruikt wordt door uw organisatie. Hierdoor heeft u zelf geen omkijken naar zaken als beveiliging, beheer en onderhoud. Tegelijkertijd profiteert u van enkele belangrijke voordelen zoals de beste prestaties, maximale beschikbaarheid en een omgeving die voldoet aan de hoogste standaarden als het gaat om veiligheid, continuïteit en duurzaamheid.

Ga aan de slag


Maatwerk

Met onze Private Cloud maakt u exclusief gebruik van hardware die helemaal door uzelf kan worden samengesteld. Zo combineert u de flexibiliteit van cloud met het hoogste niveau maatwerk. U kunt er voor kiezen om uw cloud volledig zelf te beheren of dit door onze engineers te laten doen, zodat u zich kunt richten op uw eigen dienstverlening.

Vrijheid


100% Nederlandse cloud

100% Nederlandse Private Cloud

Een Private Cloud bij BIT is een privacyvriendelijk alternatief voor publieke clouds als Microsoft Azure, Amazon Web Services, of Google Cloud. Ons cloudplatform is ontworpen met veiligheid en privacy als uitgangspunt, waarbij u uw eigen cloudomgeving heeft binnen onze high end infrastructuur. Infrastructuur die gehost wordt in 100% Nederlandse datacenters.

 

Ontzorgen

Naast hostingpartner kan BIT ook uw technische migratiepartner zijn. Wij kunnen u advies geven bij uw migratie naar de cloud of een groot deel van het migratieproces voor u uit handen nemen. Zo kunt u zich volledig focussen op de dingen waar uw organisatie om draait. U heeft zelf de regie over de mate waarin wij u ontzorgen.

Ontzorgen

 

Cloud certificeringen

ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

BIT NL Cloud is volledig gecertificeerd; zowel de diensten als de datacenters. Uw data staat veilig opgeslagen in onze 100% Nederlandse datacenters, die voldoen aan de eisen van de ISO 27001 en NEN 7510 certificering.Uiteraard liggen onze 'smaken' cloud niet vast. U bent niet beperkt om een keuze te maken uit een public, private of hybride cloud. In veel gevallen worden er ook combinaties gemaakt tussen verschillende cloudoplossingen. Daarom denken onze ervaren engineers graag met u mee over een oplossing die het beste bij uw situatie past.

Meer weten?

Wilt u meer weten over BIT Private Cloud? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen