Referenties

Referenties

We beseffen dat voor onze klanten hun IT-infrastructuur van levensbelang is en daarom leggen we de lat hoog. Want wie zonder zorgen zijn werk wil doen, moet op zijn partners kunnen bouwen. Voor veel van onze klanten zijn we dan ook geen leverancier, maar een verlengstuk van hun eigen organisatie.

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal van onze klanten.


Aangetekend MailenACV GroepAutodataAutotelexBlokkerBPSolutionsCSNDe Nationale Trombose DienstDe OpbouwDispatchDWE ICTDyzleExonetFoxGroepGGZ Oost BrabantGMBGobitHosted.nlIddinkKeygeneKiremaLomboXnetMCXMissing PiecePlurynQuant BaseQuartoRootNetSIDNSite4USkylinerSolimasSource2CloudSpeykUP learningVOICTXcellentXIXOZorgNed

Aangetekend Mailen

"Voor het 'Beveiligd en Rechtsgeldig' versturen van documenten zoeken wij partners die aan de hoogste eisen kunnen voldoen. In de partnership met BIT weten wij dat de data op veilig grondgebied staat."

www.aangetekendmailen.nl


Lees ook de klantcase met Aangetekend Mailen.
ACV Groep

"Bij ACV hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan, datzelfde geldt voor BIT."

www.acv-groep.nl
Autodata

“Onze nieuwe aandeelhouder let heel sterk op certificeringen. Ze willen dat ons datacenter aantoonbaar betrouwbaar en veilig werkt.”

www.autodata.nl
Autotelex

"A-partijen doen zaken met A-partijen"

www.autotelex.nl
Blokker

"Al bijna 2 decennia is BIT een betrouwbare IT-partner voor Blokker."

www.blokker.nl
BPSOLUTIONS

"Bij BPSOLUTIONS geloven we in een slimmere toekomst waar we samen met BIT aan bouwen."

www.bpsolutions.com
CSN

“BIT is prettig om mee samen te werken. Ze zijn flexibel, kunnen snel schakelen en denken met ons mee.”

www.csngroep.nl
De Nationale Trombose Dienst

“BIT is een A-merk, ik heb er een soort Miele-gevoel bij.”

www.denationaletrombosedienst.nl


Lees ook de klantcase met De Nationale Trombose Dienst
De Opbouw

“Voor het huisvesten van onze huidige en toekomstige ICT-infrastructuur zijn we op zoek gegaan naar een extern datacenter. BIT biedt hoogwaardige (nood)stroom, brandbeveiliging en koeling die zorg dragen voor de continuïteit van onze dienstverlening.”

www.opbouw.nl
Dispatch

"De samenwerking met BIT is een verademing ten opzichte van onze vroegere leverancier. Professionaliteit en pragmatiek worden op uitstekende wijze gecombineerd en het kennisniveau is zeer hoog."

www.dispatch.nl
DWE ICT

"BIT staat voor betrouwbaarheid, transparantie, veiligheid en een zeer hoog kennisniveau. Wat wij als MSP minstens zo belangrijk vinden, is dat BIT zich als een echte partner opstelt en altijd klaar staat voor ons en onze klanten."

www.dwe-ict.nl
Dyzle

"Het was echter voor mij en mijn twee collega’s die bij het selectietraject betrokken waren, direct duidelijk dat we met BIT de beste klik hadden.”

www.dyzle.com


Lees ook de klantcase met Dyzle.
Exonet

“Het is voor ons ideaal dat engineers van BIT dichtbij het datacenter zijn en werkzaamheden voor ons kunnen doen. Zij bouwen tegenwoordig ook nieuwe servers voor ons in.”

www.exonet.nl


Lees ook de klantcase met Exonet.
FoxGroep

“BIT is voor ons al jarenlang een betrouwbare partij, die zeer flexibel is in hun dienstverlening. Goede professionele communicatie op de momenten dat het nodig is. Tevens werkt de 24/7 toegang tot het datacentrum erg fijn.”

www.foxgroep.nl
GGZ Oost Brabant

"BIT deed in een artikel enkele uitspraken die hout sneden en die ons het vertrouwen gaven dat we bij hen aan het juiste adres zijn. Je kunt met Jitsi gebruikmaken van een publieke dienst, maar BIT adviseerde om gezien het privacybelang en de schaalgrootte een private omgeving in te richten. Op die manier hebben we honderd procent controle over de kosten en de beveiliging."

www.ggzoostbrabant.nl


Lees ook de klantcase met GGZ Oost Brabant.
GMB

"De korte lijnen en meedenkende communicatie maakt het realiseren van oplossingen snel en doeltreffend."

www.gmb.eu
Gobit

"Voor ons én onze klanten is persoonlijk contact belangrijk. Bij BIT krijg je altijd iemand aan de lijn met verstand van zaken, net als in onze organisatie."

www.gobit.nl
Hosted.nl

"Hosted.nl en haar klanten eisen topkwaliteit. Hierom werken wij samen met BIT, een partner waar wij al jaren op kunnen rekenen en die aan de wensen van ons en onze klanten kan voldoen. Snel, betrouwbaar en pragmatisch beschrijven onze samenwerking met BIT het beste."

www.hosted.nl
Iddink Group

"Door hun transparantie en heldere manier van communiceren weet ik altijd waar ik aan toe ben bij BIT."

www.iddinkgroup.com
 
KeyGene

"BIT delivers the continuity we need, to offer our partners ground breaking results in crop innovation."

www.keygene.com
Kirema

“De jarenlange samenwerking met BIT zorgt voor een mate van vertrouwen dat net als onze beide organisaties blijft groeien. BIT is een partner die je elk bedrijf gunt.”

www.kirema.nl
LomboXnet

“BIT heeft een duidelijke visie over hoe je met de wereld om moet gaan. Ze hebben veiligheid, privacy en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het datacenter neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dat maakt het voor ons de juiste partner.”

www.lomboxnet.nl
MCX

"De snelle en altijd vakkundige servicedesk van BIT levert precies de service waar je als klant op hoopt."

www.mcx.nl
Missing Piece

"Er zijn veel partijen met de benodigde certificeringen, die allemaal betrouwbare dienstverlening leveren. We hebben voor BIT gekozen omdat ze bij ons passen."

www.missingpiece.nl


Lees ook de klantcase met Missing Piece.
Pluryn

"De samenwerking met BIT wordt als zeer prettig ervaren. Professioneel en no nonsense zijn de eerste woorden die te binnen schieten. Daarnaast liggen de datacenters geografisch gunstig voor ons. Het afhandelen van vragen en wensen verloopt altijd snel en men denkt met je mee als klant."

www.pluryn.nl
Quant Base

"BIT levert een betrouwbare, stabiele en veilige omgeving voor onze data visualisatie; het interactief dashboard zowel SaaS als ook in de portal."

www.quantbase.eu
Quarto

"BIT beschikt over de juiste certificeringen waardoor wij er op kunnen vertrouwen dat onze IT in veilige handen is."

www.quarto.nl
RootNet

"BIT heeft nog altijd de juiste kennis in huis wat een onderscheidend vermogen is in de markt van colocation."

www.rootnet.nl
SIDN

"SIDN heeft haar productieomgevingen 'high available' ingericht. We maken daarbij gebruik van 2 colocaties. BIT is al jaren naar tevredenheid een van deze colocaties. Behalve colocatiediensten zijn wij erg tevreden met de aanvullende dienstverlening die BIT aanbiedt."

www.sidn.nl
Site4U

"Het hoge kennisniveau en de de pragmatische aanpak van BIT sluiten naadloos aan bij onze dienstverlening."

www.site4u.nl
Skyliner

"Mede dankzij BIT kunnen wij onze relaties de gewenste hoge kwaliteit leveren. Bij BIT is de dienstverlening al vele jaren uitstekend voor elkaar, waardoor we onze samenwerking met BIT zeer waarderen!"

www.skyliner.nl
Solimas

"Vertrouwen is een van onze kernwaarden en BIT is al sinds jaar en dag een vaste partner waarop wij kunnen vertrouwen als het aankomt op beschikbaarheid, betrouwbaarheid, integriteit, kennis & veiligheid."

www.solimas.nl


Lees ook de klantcase met Solimas.
Source2Cloud

"Met BIT weten we waar we aan toe zijn. Ze hebben het gewoon goed geregeld."

www.source2cloud.com
Speyk

"Security en data is heel belangrijk voor ons, bij BIT staat onze data veilig achter slot en grendel."

www.speyk.nl
UP learning

"BIT is onze trusted partner voor de diensten die wij aan onze klanten leveren op gebied van online leren. Door hun innovatieve kijk op IT-dienstverlening zijn ze de afgelopen 10 jaar voortdurend in staat geweest met ons mee te denken over de wijze waarop wij onze klanten graag willen bedienen."

www.uplearning.nl
VOICT

“BIT is een professionele en stabiele dienstverlener. Daarmee leveren ze een wezenlijke bijdrage aan ons succes als SaaS-dienstverlener van transportsoftware.”

www.voict.nl
Xcellent

"BIT levert ons en onze klanten continuïteit door een deel van onze infrastructuur te colocaten in een veilig en duurzaam datacenter."

www.xcellent.nl
XIXO

"XIXO heeft zorgvuldig gezocht naar het juiste datacenter. BIT onderscheidt zich doordat alle aangeboden producten en diensten zijn gericht op één criterium: gegarandeerde kwaliteit. Zij leggen zich erop toe om alle risico's die de continuïteit bedreigen, te beheersen of geheel uit te bannen. XIXO heeft haar live omgeving in BIT-2A en haar disaster recovery omgeving in BIT-1."

www.xixo.nl
ZorgNed

"Al jaren werken we als software leverancier voor o.a. de Jeugdwet en WMO plezierig samen met BIT."

www.zorgned.nl