Werken bij BIT & Vacatures

Werken bij BIT

Voor wie van technologie houdt, biedt BIT een omgeving om in te gedijen. Bij ons gaat het er niet om dat je in zo min mogelijk tijd het verzoek van een klant behandelt. We willen dat je met de goede oplossing komt, ook als dat vraagt dat je even wat langer nadenkt of met een collega overlegt. Natuurlijk werken we economisch en letten we op de kosten, maar bij de zakelijke klanten waarop we ons richten, staat de kwaliteit van de oplossing voorop.

Onze klanten zijn bedrijven, overheden en instellingen die hun zaken goed, veilig en bij één partij geregeld willen hebben. Dat kan bij ons zonder dat ze klant X of nummer zoveel worden. Anders dan massaproviders besteden we veel tijd en aandacht aan onze klanten. We hechten waarde aan een open, persoonlijk contact en proberen altijd net even iets meer te bieden. We zijn ook voortdurend intern bezig om onze eigen werkzaamheden, kennis en producten state-of-the-art te houden. Expertise en technologie die vervolgens worden ingezet ten dienste van onze klanten.

Openstaande vacatures

Vacature Softwareontwikkelaar

Vacature Support & Sales Engineer

Vacature Linux Engineer


Een passie voor het internet

BIT is geen trendvolger, maar loopt vaak voorop met de technologie die we gebruiken. En waar mogelijk of gewenst ontwikkelen we zelf. Dat heeft ons al een aantal goed lopende producten opgeleverd en we zijn nog meer van plan. Ook het personeel van ons bedrijf is bepaald niet doorsnee. Met zijn allen hebben we een passie voor het internet. Een voorliefde die zijn uitwerking niet mist: een openhartige, innovatieve en collegiale werksfeer die leidt tot doelgerichte internetoplossingen en dus tevreden klanten.

Mensen bij BIT

Zoek je een (nieuwe) baan waarin je je internetpassie op een nuttige manier kunt uitleven, dan hebben wij vast en zeker de perfecte job voor jou. Bij ons in Ede (Midden-Nederland, langs de A12 en A30) gevestigde bedrijf werken momenteel 35 mensen. Hoewel we beheerst willen groeien, is de rek er nog lang niet uit. Als datacenter en ISP willen we eigenlijk van niemand afhankelijk zijn. Dat hoort een beetje bij onze eigenzinnige aanpak. Op elk gebied hebben we kennis is huis, die echter zowel in de breedte als in de diepte extra ondersteuning kan gebruiken. We zijn dus op zoek naar mensen van allerlei slag, zolang het maar van het internetslag is.

Acquisitie door uitzendbureaus, detacheringsbureaus, e.d. wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer weten?

Of wil je een open sollicitatie sturen? Neem dan contact met ons op via: 0318 648 688 of vacature@bit.nl


Investor in young cloud talent

Cloudbedrijven zoals BIT die voldoen aan het profiel om deel te nemen aan de werken/studeren programma’s van de Cloud IT Academy krijgen het predicaat ‘Investor in Young IT Talent’.