NDIX verbinding via BIT

NDIX verbinding via BIT

13-07-2023 10:00:00

2023.07 NDIX 100Gbit.jpg

Ontdek de voordelen van een 100 Gbit/s verbinding!

Goed nieuws! Bij BIT kun je nu ook profiteren van de snelle 100 Gbit/s verbindingen van NDIX. Deze leverancier van glasvezelverbindingen introduceert een dedicated privé datanetwerk dat speciaal is ontworpen voor zakelijke gebruikers.

Met het nieuwe NDIX-netwerk kunnen klanten van BIT moeiteloos data en diensten uitwisselen met andere aangesloten gebruikers. Of je nu behoefte hebt aan internettoegang, dataverbindingen of privénetwerken, deze snelle verbinding biedt een mooie connectiviteitsoplossing voor bedrijven en datacenters.

Veiligheid staat voorop bij NDIX. De verbindingen worden aangeboden via VLAN's (802.1q), wat zorgt voor beveiligde verbindingen en gegarandeerde beschikbaarheid met een uptime van minimaal 99,9%. Hierdoor is het NDIX-netwerk veiliger dan traditionele VPN-netwerken. Bovendien bieden ze de mogelijkheid om zowel WDM als MPLS te leveren, waardoor ze flexibel kunnen inspelen op de behoeften van verschillende zakelijke gebruikers.

Dit is fijn voor bedrijven die betrouwbare, snelle en veilige verbindingen zoeken. Bij BIT kun je nu gebruikmaken van de 100 Gbit/s verbindingen van NDIX, waarmee je kunt profiteren van verschillende mogelijkheden. Of je nu behoefte hebt aan cloudinfrastructuur, colocatiediensten of backup-oplossingen, BIT heeft alles in huis om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

BIT is trots om de NDIX-verbinding aan haar klanten aan te bieden. Als een betrouwbare en veilige leverancier van connectiviteit en cloudoplossingen begrijpt BIT de behoeften van moderne bedrijven. Met de NDIX-verbinding kunnen klanten vertrouwen op een veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerkinfrastructuur.

Investeer in de toekomst van jouw bedrijf met een 100 Gbit/s NDIX verbinding via BIT. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe we jouw connectiviteit naar een hoger niveau kunnen tillen.