Datacenters, netwerk en managed hosting

Wanneer u uw servers wilt beheren in een stabiele omgeving dan komen hier een hoop zaken bij kijken. Een redundante architectuur en hoge beveiligingseisen, maar ook mensen met de juist know-how. Met colocatie van BIT bent u verzekerd van een betrouwbare omgeving voor uw servers.

Een internetverbinding is geen standaardproduct. De kwaliteit van uw internettoegang is sterk afhankelijk van de manier waarop uw ISP de aansluiting op de wereld buiten het eigen netwerk geregeld heeft. BIT besteedt daar maximale zorg aan en kiest puur op basis van kwaliteit, zonder commerciële of bedrijfspolitieke beperkingen.

Snel en veilig online? Dat kan met Managed Hosting van BIT, zodat u zich kunt focussen op uw core business. Profiteer van de specialistische kennis die wij in huis hebben om uw online diensten te hosten.

Ongevraagd Datacenteradvies

Vragen stellen, proactief zijn en outside the box denken, dat zijn wij! Op deze pagina geven wij u daarom "Ongevraagd Datacenteradvies". U vindt hier o.a. handige tips & checklists, korte informatieve video's en regelmatig een ongezouten mening.

Meer Ongevraagd Datacenteradvies

BIT Nieuwjaarsborrel - THE MATRIX

Op vrijdag 11 januari a.s. vanaf 17.00 uur organiseren wij onze traditionele Nieuwjaarsborrel. We willen samen met onze relaties een toost uitbrengen op het nieuwe jaar. Kom je ook?

Schrijf je hier in